من دو روز از موعد پری م گذشته اما چند بار بی بی می ذارم منفیه.بی بی چک مشکل داره؟ یا کلا باردار نیستم؟ الان روز ۲۹ سیکلمه و باید پری بشم اما نشدم.تو اقدامم
برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم مثل تو شدم کامل حس میکردم باردارم ولی بی بی چکم منفی میشد حتی میخواستم برم مسافرت بی بی ...
سر دخترم تا دو روز از موعد پری گذشت بلافاصله مثبت شد اما این دفعه نه پریود می شم نه بی بی مثبت.دیشب زعفرون خوردم که بشم زودتر.هنوز که هنوزه بی حال و بی حوصله م و بی بی منفیه! اخه مگه می شه؟
برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.
از موقع اقدامم دو هفته گذشته اما همچنان منفیه حوصله آز بتا هم ندارم.اما علائم پریود دارم.زیر دلم و ک ...
اصلا خودتو ناراحت نکن،به خودت سخت نگیرگلم..تایکسال به طور مرتب مقاربت داشته باش اگه خدای ناکرده جواب نگرفتی برو دکترهم زنان وهمسرت ارولوژی...من یه تجربه های ناگواری داشتم...بعداتمام پریودیت روز ۱۴به بعد یه شب درمیان نطفه گیری کنید باید چندبارانجام بدی،چون بعضی ازخانماتخمکاشون فصلیه
[QUOTE=268042319]دکتر گفته وقت نداری زودتر باید باردار شی البته دومیمه[/QUOTE
البته پیش میاد مادرخودم بعدسقط سوم شش ماه طول کشید تابچه چهارم رو حامله بشه.تغذیه همسرت رو قوی کن،عسل و باچهارمغز بده بخوره دوسه ساعت قبل نطه گیری،همسرت موادخوراکی باطبع گرم بخوره،شایداسپرمش تنبله