2777
2789

میشه از تجربه هاتون بگین؟ و معمولا باید قلب جنین کی بزنه؟  من ۸ هفته هستم .  قلبش هنوز نمیزنه. 😭😭😭دکتر ترسم داد

در انتظار ارامش . .♡

امیدوار نباش

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

دوست من باردار بود دکتر گفت قلب بچت نمیزنه برو سقط بنده خدا یه ریز اشک می‌ریخت دست نگه داشت گفت حالا میرم حالا میرم سونو ک رفت فهمیدن میزنه و اشتباه شده پیش میاد ناراحت نباش

من غم نقولم غم منو میقوله🫥🥒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خدا هست هیچ وقت امیدم از دست نمیدم دوست عزیز

مگه من گفتم کفر بگوو؟؟؟

منظورم اینه برای همه چی اماده باش

کاش وقتی یکی میاد تو تاپیک کمکتون کنه

حداقل جورب رفتار نکنید که انگار حسودتونه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
دوست من باردار بود دکتر گفت قلب بچت نمیزنه برو سقط بنده خدا یه ریز اشک می‌ریخت دست نگه داشت گفت حالا ...

دختر دایی دوستمم اواخر ماه سوم خونریزی داشته گفتن بچت سقط شده لوله معاینه گذاشتن فهمیدن دهانه رحم باز نیست و اشتباه کردن اشتباه پزشکی پیش میاد گاهی اوقات

من غم نقولم غم منو میقوله🫥🥒
دختر دایی دوستمم اواخر ماه سوم خونریزی داشته گفتن بچت سقط شده لوله معاینه گذاشتن فهمیدن دهانه رحم با ...

من دوجا سونو انجام دادم هردو همین گفتن🥺

در انتظار ارامش . .♡
میگن تا ۱۲ هفته وقت هست

۱۲ هفته😑😑😑فوقش ۱۰ هفته

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌