2777
2789
عنوان

خانمای که باقلوا پختن کمکم میکنید

583 بازدید | 18 پست

سلام خانمای عزیز.

یوفکا(فیلو)مثلثی خریدم.

میخواستم باهاش باقلوا درست کنم.

کسی میدونه پیچیدن و برش این خمیر چطوریه برا درست کردن باقلوا؟؟؟

هر چی تو نت و اینا سرچ کردم همه با یوفکای مستطیلی بود.

عکسی.سایتی.پیجی.چیزیم دارید که بتونه کمکم کنه ممنون میشم بهم بگید.

@اورانوووس  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی. رولش زیاد بزرگ نمیشه؟؟ میشه برش زد؟؟

اول یه دفعه بدون مغزیجات امتحان کن، ببین اگه خیلی بزرگه و فرمش جالب نیس آره فکر بدی نیس میتونی برششون بزنی...

یا اینکه میتونی بعد ریختن مغزیجات، اول طرفین خمیر رو یه کوچولو به داخل جمع کنی، بعد هم رولش کنی...

امتحان کن، به چندین روش خمیر رو تا بزن، هر کدوم بهتر بود همونو برا همشون اوکی کن...

💚😊

الهی و ربی من لی غیرک...🌿🤲🏻
 اول یه دفعه بدون مغزیجات امتحان کن، ببین اگه خیلی بزرگه و فرمش جالب نیس آره فکر بدی نیس میتونی ...

واقعا ممنونم اومدی کمکم به قول شما باید همین کارا بکنم.

ممنون. آدم که زیاد فکر میکنه دیگه عقلش به جایی نمیرسه.منم الان همین طور شدم. آخه پنجاه و خورده ای پول دادم فک کردم دولا رو هم تا هست مربعه، ولی بعد دیدم مثلثه.. ..

دیگه کار از کار گذشته بود.

واقعا ممنونم اومدی کمکم به قول شما باید همین کارا بکنم. ممنون. آدم که زیاد فکر میکنه دیگه عقلش به ج ...

آره متوجهم چی میگید.

درسته، یه وقتایی اصلا چیز به ذهن آدم نمیاد! 

حالا امتحان کنین، ایشالا که نهایت فرم خوبی دستتون بیاد و راضی باشید...

نوش جانتون...

💚🙌🏻

آره متوجهم چی میگید.  درسته، یه وقتایی اصلا چیز به ذهن آدم نمیاد!  حالا امتحان کنین، ایش ...

مرسی دوستم.خیلی لطف کردی.ممنون از همفکریت. آره واقعا کاش خوب بشه...

ممنون.باید یادم باشه اگر خوب شد نتیجشا بگم که اگه کسی به مشکل من برخورد یه چیزی پیدا کنه..من که هر چی گشتم چیزی نبود.

مرسی دوستم.خیلی لطف کردی.ممنون از همفکریت. آره واقعا کاش خوب بشه... ممنون.باید یادم باشه اگر خوب شد ...

قربونت عزیز...کاری نکردم...

ایشالا که مفید بوده باشه

🌹

@اورانوووس    

تی‌تی همیشه فرشته درست کرده و من فقط خورنده بودم 🤦‍♀️

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام دوستان.

بالاخره درست کردم.

خداراشکر خوب شد.

گفتم عکسشا بذارم اینجا که اگر کسی بعدها خواست بدونه میشه.

البته فک کنم یوفکاش ماله شیرینی نبود.شایدم بود.

آخه شنیده بودم یوفکای شیرینی خییلی نازکه.و این که اصلا نمک نداره ولی اینی که من داشتم انگار اینطوری نبود..

البته روش نوشته بود فیلو برا همین خریدم گفتم ماله شیرینیه.

اولین بارم بود درست میکردم.

ولی خوب شد به نظرم.