خانما حدودا از دو ماه پیش یبوست گرفتم دو بار هم دکتر رفتم بار اول رولاکس و آناهیتا دادن که روی سه تا رولاکس بخورم ولی من از ترس اینکه روده هام به قرص عادت نکنه روزی دو تا یا یدونه میخوردم بعد هم یه دکتر دیگه رفتم که گفت صبح خاکشیر بخور و روزی یه قاشق شربت پرگالوس ولی بازم هر موقع شربت رو نمیخورم یبوست میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما باید هر روز خوراکی های ملین بخوری، مثل انجیر یا زردآلوی خیس خورده همراه آبش، توی چایی گل محمدی ک ...
عزیزم خیلی حواسم رو خوراکم هست هر روز رو غذام یه عالمه روغن زیتون میریزم از ترسم مجبورم هر روز صبحانه گوجه با زیتون بخورم ولی نهایت دو روز میتونم عادی باشم بعدش بازم از شدت یبوست گریم میگیره
من صبحا ناشتا آب ولرم میخورم مایعات زیاد بخور نزار یبوست بشی کاهو و میوه زیاد مصرف کن غذاهاتو اکثرا باروغن زیتون یا کره بخور من بواسیرهم دارم و موقعی یبوست میشم زخم هم میشه خاکشیرو تخم شربتی هم عالیه آلو از شب قبل خیس کن صبح با آبش بخور