2777
2789
عنوان

اهنگگگ میخوام

94 بازدید | 18 پست

بیاین یه تیکه از اهنگ قفلی این روزاتون بگین اسم خواننده اشم بگین من برم دان کنم پوسیدم از بی اهنگی...😐🥺😂

من خودم:

من بچه پایین بودم.

هوندا داشتم و ادیداس

الان اونی که پیشته

ماشینش از اون جدیداس😂😂

بیاین به هم کمک کنیم اهنگ دان کنیم

دلیل اینکه دخترها پدرهاشون رو بیشتر از همه دوست دارند ، اینه که حداقل یک مرد توی دنیا هست که هیچوقت بهشون صدمه نمیزنه !

اگه یکم قرآن بخونی و با خدا حرف بزنی و ازش بخوای که فقط با خودش احساس آرامش کنی بعد مدتی انقدررررر آرامش پیدا میکنی که دیگه نیازی به گوش کردن اهنگ حس نمیکنی. 

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیپ هاپولوژیست : مراببوس/ دارم میسوزم تو شهرم 

کچی بیتز: دستمو نگیر چون دستم گله

وانتونز: فرست کلس/ سوج رز/‌.  بازیگر/ هیولا/

لیتو: بیبی شل کن

وزن اولیه82.5.    وزن هدف: ۶۲      عضو گروه نارنجی مانکن های زیبا🧡
اگه یکم قرآن بخونی و با خدا حرف بزنی و ازش بخوای که فقط با خودش احساس آرامش کنی بعد مدتی انقدررررر آ ...

درسته ولی نظر من اینه اون به جای خود اهنگم به جای خود 

دلیل اینکه دخترها پدرهاشون رو بیشتر از همه دوست دارند ، اینه که حداقل یک مرد توی دنیا هست که هیچوقت بهشون صدمه نمیزنه !
برو تاپیکای منو ببین آهنگم توش پیدا میشه ولی بیشتر قدیمی هستا

حتما

درسته ولی نظر من اینه اون به جای خود اهنگم به جای خود 

خوشحالم که مثل بقیه گارد نگرفتی این نشون میده آدم منطقی ای هستی. ولی عزیزم گوش کردن بعضی آهنگا گناهه یعنی آدمو از خدا دورمیکنه.  من یه مدتی خیلی اهنگ گوش میکردم. ولی همش حس میکردم به آرامش نمیرسم یعنی اون لحظه ی اهنگ گوش کردن حالم خوب بود ولی احساس آرامش حقیقی نداشتم. بعدش چند تا سخنرانی گوش کردم که آقای پناهیان گفت یه مدتی اگه با خدا زندگی کنی خدا آرامش واقعی رو بهت میچشونه. و با خدا قرار گذاشتم قول دادم دیگه اهنگ گوش نکنم و بجاش سخنرانی و قرآن و اینا. روزای اول سخت بود ولی بعد از چند روز خیییلی حالم خوب شد و الان آرامش واقعی دارم. مخصوصا اینکه وقتی یاد این میفتم که بخاطر خدا این گناه رو گذاشتم کنار و قطعا خدا لحظه مرگ ، بهم آرامش میده بخاطر این کار که کنار گذاشتم. حیفه تو این حس رو تجربه نکنی. معیار های اهنگ حرام هم در اینترنت یا رساله هست نگاه کن. تو قوی تر از اونی هستی که فکرمیکنی پس میتونی بذاریش کنار.

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
خوشحالم که مثل بقیه گارد نگرفتی این نشون میده آدم منطقی ای هستی. ولی عزیزم گوش کردن بعضی آهنگا گناهه ...

واقعا خسته نمیشی انقد مزخرف میگی؟؟؟ینی چی؟ی ذره فکر کن تو‌اگه عاقلی ب این فکر کن ک‌هر کسی اختیار خودشو‌داره هر چیزی جایگاه خاص خودشو داره اومدی وسط ی تاپیک داری ب طرف میگی خیلی از این آهنگا گناهه؟طرف دوست داره آهنگ گوش کنه 

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
شما عاقلی که توهین میکنی؟

من حرفی راجع ب خودم زدم؟؟!

خانم ب ظاهر محترم چرا شماها نمیخواید متوجه شید ک خدا ب همه عقل و درک ب ی میزان داده و هر کسی میدونه باید چیکار کنه !میشه لطفا نیاید همه جا جار نزنید حجاب خوبه ،قرآن خوبه،فلانی خوبه فلانی بده!!همین

بخدا چیز زیادی نیست

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸