2777
2789
عنوان

بیاین بگید چطوری میشه به یه پسر نخ داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 25 پست
۱۸ تمام شد می دونم کمه😕

اها معلمت چند سالشه 

من فکر کردم هفتم هشتم باشی هم سن بودیم منم از ی پسری چند ماهه دوسش دارم زیاد همو دیدیم حتی بعضی وقتا هرشب میدیدمش نه ک قرار باشه ها نه خونه خالم می‌دیدم فکر نمیکنم اون از من خوشش بیاد تمومم ذهنم درگیرشه

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پش‌بهتره‌الکی‌خودتونودرگیرش‌نکنین‌که‌ضربه‌میخورین مطمئن‌باشین‌اطرافیان‌وفامیلا‌وآشناهاشم‌دنبا ...

آره شاید

توی این مدت یه خطا ازش ندیدم هر موقع قضاوتش کردم بعد پشیمان شدم مگه میشه یه پسر انقد محافظه کار باشه

دلم می خواست یه کاری می کرد ازش متنفر می شدم فراموشش می کردم ولی اصلا عصبانی نمیشه و خودش رو کنترل می کنه 🙁

ببین سرد و جدی باش 

چون طوری که تورو جذب کرده لابد بقیه هم حواسشون به اونه 

پس این توجه از طرف دخترا براش عادیه 

پس تو شبیه بقیه نباش جدی باش 

سرکش باش بزار تفاوت تورو با بقیع رو ببینه 

سعی کن هیچوقت این تصمیم رو نداشته باشی که خودت سمت پسری بری  همه پسرا تحویلت میگیرن اینو مطمعن ...

منم همین رو می خوام اینکه اون عاشقم بشه و اونم به من فکر کنه

عشق یک طرفه خیلی بده

ببین سرد و جدی باش  چون طوری که تورو جذب کرده لابد بقیه هم حواسشون به اونه  پس این توجه ...

تا حالا امتحان نکردم 

ولی حیف دیگه کلاس زبانم تمام شد سه ترم آخر رو باهاش بودم الان تو گوشی فقط با هم چت می کنیم اون سر زبان 

تا حالا امتحان نکردم  ولی حیف دیگه کلاس زبانم تمام شد سه ترم آخر رو باهاش بودم الان تو گوشی فق ...

آها 

ولی این مدلی باش شبیه بقیه نباش 

مردا همیشه آدم های متفاوت یادشون می‌مونه 

تو هم شبیه خودش رفتار کن