2777
2789
عنوان

بارداری و حالت تهوو

71 بازدید | 15 پست

خانوما ۷ هفتمه شبا یهو بدنم سست میشه حالت تهوو میگیرم بالا میارم فشارم میاد پایین اصن خوب نمیشم تا آمپولی قرصی بخورم چکار کنم کیا اینجوری بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترقرص واس تهوع بهت نداده؟البته تاثیرخاصیم نداره من لیمو بوکردم بازم حالم خوب نشد فقط صبا بیسکوییت ...

اصلا روزا نیست فقط شبا اونم هرکاری میکنم خوب نمیشم قرص داده دکتر تاثیر نداره اصلا 

تحمل خواهـــر فقط تحمل ....دعا کن زود بگذره ..که اگه  شانس داشته باشی هفته ١۶ یا ١٧ تموم بشه ...نشد تا اخرش تحمـــل... من هفته ١٢ ام از هفته ۶ ایطورم

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
اصلا روزا نیست فقط شبا اونم هرکاری میکنم خوب نمیشم قرص داده دکتر تاثیر نداره اصلا 

قرض تاثیر نداره

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
اوووف من از هفته۴ بچت دختره یا پسر

هنوز ١٢ هفته ام ....

١۶ هفته مشخص میشه دیگه الان زوده یکماه دیگه

خودت دلت چی میخواد 

خیلی اهل خوراکی نیستم ...مثل قبلم هیچ فرقی نکرده مثل دورانی که باردار نبودم ...بیشتر شیرینی میخورم از ترشی ها هم فقط لیمو سنگی با نمک دوسدارم

منکه فعلا هیچی نمیتونم بخورم

منم فعلا ۴ کیلو کم کردم ...اما مهم نیست تو ماهای بعد میوفتیم به غذا و خوراکی