فاطمه_سلطانیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 82 عنوان بارداری و حالت تهوو 71 بازدید | 15 پست خانوما ۷ هفتمه شبا یهو بدنم سست میشه حالت تهوو میگیرم بالا میارم فشارم میاد پایین اصن خوب نمیشم تا آمپولی قرصی بخورم چکار کنم کیا اینجوری بودن 1401/10/17 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mzamza عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 424 میشہ 3تا تاپیک آخرمو گزارش بزنید؟واقعا ممنونم ب نیتتون صلوات میفرستم،زدید لایک کنید ک صلوات بفرستم،خداخیرتون بدہ الھی
فاطمه_سلطانیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 82 میشہ 3تا تاپیک آخرمو گزارش بزنید؟واقعا ممنونم ب نیتتون صلوات میفرستم،زدید لایک کنید ک صلوات بفرستم،خ ... چجوری من نمیدونم
deliiiiiii77 عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 5995 دکترقرص واس تهوع بهت نداده؟البته تاثیرخاصیم نداره من لیمو بوکردم بازم حالم خوب نشد فقط صبا بیسکوییت میخوردم حالم بهترمیشد یه دوساعتی..ناچاری باید تحملش کنی فقط
گلرزسرخ عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 544 شکلات زنجبیل بگیر بخور جلو تهوع رو میگیره انشاالله که ب سلامتی بغلش بگیری
فاطمه_سلطانیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 82 دکترقرص واس تهوع بهت نداده؟البته تاثیرخاصیم نداره من لیمو بوکردم بازم حالم خوب نشد فقط صبا بیسکوییت ... اصلا روزا نیست فقط شبا اونم هرکاری میکنم خوب نمیشم قرص داده دکتر تاثیر نداره اصلا
فاطمه_سلطانیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 82 شکلات زنجبیل بگیر بخور جلو تهوع رو میگیره انشاالله که ب سلامتی بغلش بگیری مرسی گلم
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1437 تحمل خواهـــر فقط تحمل ....دعا کن زود بگذره ..که اگه شانس داشته باشی هفته ١۶ یا ١٧ تموم بشه ...نشد تا اخرش تحمـــل... من هفته ١٢ ام از هفته ۶ ایطورم پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1437 اصلا روزا نیست فقط شبا اونم هرکاری میکنم خوب نمیشم قرص داده دکتر تاثیر نداره اصلا قرض تاثیر نداره پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
فاطمه_سلطانیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 82 تحمل خواهـــر فقط تحمل ....دعا کن زود بگذره ..که اگه شانس داشته باشی هفته ١۶ یا ١٧ تموم بشه .. ... اوووف من از هفته۴ بچت دختره یا پسر
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1437 اوووف من از هفته۴ بچت دختره یا پسر هنوز ١٢ هفته ام ....١۶ هفته مشخص میشه دیگه الان زوده یکماه دیگه پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
فاطمه_سلطانیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 82 هنوز ١٢ هفته ام .... ١۶ هفته مشخص میشه دیگه الان زوده یکماه دیگه خودت دلت چی میخواد
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1437 خودت دلت چی میخواد خیلی اهل خوراکی نیستم ...مثل قبلم هیچ فرقی نکرده مثل دورانی که باردار نبودم ...بیشتر شیرینی میخورم از ترشی ها هم فقط لیمو سنگی با نمک دوسدارم پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
فاطمه_سلطانیی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 82 خیلی اهل خوراکی نیستم ...مثل قبلم هیچ فرقی نکرده مثل دورانی که باردار نبودم ...بیشتر شیرینی میخورم ا ... منکه فعلا هیچی نمیتونم بخورم
گننننننننندم عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1437 منکه فعلا هیچی نمیتونم بخورم منم فعلا ۴ کیلو کم کردم ...اما مهم نیست تو ماهای بعد میوفتیم به غذا و خوراکی پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...