2777
2789

سلام دوستای خوبم

چه جوری می تونیم با گوشی سامسونگ  مستقیم با پرینتر hpپرینت بگیریم 

میشه توضیح بدید من وارد نیستم

اگ جا کابلی داشته باشه فک کنم باید کابل بزنی بهش و ب گوشیت بعد با یه برنامه برا پرینت هست لود کنی دستگاهو و پرینت بگیری.. واسه ما ک اینجوره

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بگیم فرق نداره باید. کلیپ ببینی.

برنامه hp رو گوشیت نصب نکن 

بعد وایفای پرینتر وصل شدی رفتی روی فایل زدی پرینت به ip وصل شو

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA

من یه برنامه دارم 

با اون وصل میشم 

چون پرینترم با وای فای کار نمیکنه 

Otg رو وصل میکنم بین گوشی و سر usb پرینتر 

بعد با این برنامه وارد میشم فایل رو انتخاب میکنم 

پرینتر رو هم انتخاب میکنم 

پرینت میگیره 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
من یه برنامه دارم  با اون وصل میشم  چون پرینترم با وای فای کار نمیکنه  Otg رو وصل ...

اگر پرینترتون با قابلیت وای فای ، وصل بشه این امکانم فراهمه

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
یعنی برنامه رو رو گوشیم نصب کنم ؟

اره 

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     
اگ جا کابلی داشته باشه فک کنم باید کابل جاکابلی داره منظدرت همون شارژر گوشی که سرشو برمی داریم هست دیگه با اون کابل به گوشی وصل میشه اما چه جوری میشه پرینت بگیرم میشه توضیح بدی ؟ بزنی بهش و ب گوشیت بعد با یه برنامه برا پرینت هست لود کنی دس ...

انگار 

اصلا وارد نیسنتم چه جوری بدونم به وای فای وصل میشه یا نه ؟

نداشتم تا الان این مدل پرینتر 

بلد نیستم

انگار 

اره یه کابل باید خودش داشته باشه بعد سر اون USB هست و باید سری مثل نوع گوشیت براش بگیری بزنی بهش بعد وقت وصل کنی ب گوشیت خودش رو اون برنامه لود میشه .و عکسا رو میاره ... برنامشم nokoprint هست