2777
2789

قبل درد اصلی یا پاره شدن کیسه آب چه علائم و حالت هوایی داشتید 

از درد 

تنگی نفس 

تکون بچه 

سنگینی معده 

درد واژن 

هرچی که داشتید 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

والا 

من دیروز غروب همه این دردایی ک گفتی داشتم 

ولی مامانم گف اون درد خیلی شدید بحدی ک کمرت انگار میخاد بشکنه دورازجون یعنی فریادی میشی. 

درد_زایمان#  

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط حس کردم حرکات بچه کم شده و کلا حس بدی داشتم رفتم بیمارستان فرستاد سونو آب دور بچه تموم شده بود و ضربان قلبشم افت کرده بود فوری سزارینم کردن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من سربچع اولم کیسه ابم نصفه شب پاره شد رفتم بیمارستان طبیعی زایمان کردم، سر بچه دومم همون روز نوبت سونو داشتم گفت اب دور بچه کم شده بچه بریچم بود اورژانسی زایمان کردم

والا  من دیروز غروب همه این دردایی ک گفتی داشتم  ولی مامانم گف اون درد خیلی شدید بحدی ک ...

عزیزم درد زایمان خودم کشیدم اینقدر ام ترسناک نیست سخت هست ولی خودتو نترسون 

ولی من سره دخترم با القا درد زایمان کردم و چون زود بود هیچ علائمی نداشتم قبلش حالا میخوام بدونم روند طبیعیش قبل درد اصلی چه علائمی داره 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
عزیزم درد زایمان خودم کشیدم اینقدر ام ترسناک نیست سخت هست ولی خودتو نترسون  ولی من سره دخترم ب ...

تو هشتک م بزن . یکی خیلی خب توضیح داده

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

هیچی درد خاصی نداشتم، آخرای هفته ۴۰ بود و همش استرس داشتم که پس چرا این بچه بدنیا نمیاد و درد زایمانم شروع نمیشه و... بعد اونشب رفته بودم حمام و  میخواستم زود بخوابم مثلا، اما هر چی سعی کردم نتونستم... درد های اولیه شروع شده بود و نمیگذاشت بخوابم، بعد بیدار شدم و دو ساعتی صبر کردم تا مطمئن شدم دردهام درد زایمانیه، بعد شوهرمو بیدار کردم و حدود ساعت ۱۲_۱ رفتیم بیمارستان... بیمارستان اولی مخصوص بیمارای کرونایی شده بود و گفتند بریم جای دیگه، بعد تا برسم بیمارستان ۵ سانت باز شده بود دهانه رحمم و یه سرم زدند و آمپول داخل سرم و بعدشم کیسه آب رو پاره کردند و بعدشم رفتم تو اتاق مخصوص زایمان و کلی زور زدم تا نور چشمی منت گذاشتند و حدود ساعت ۵ صبح بدنیا اومدند!!!

خدایی بعد زایمان مثل این پرنده هایی بودم که از قفس آزادشون کرده بودند و میتونستم راحت بشینم و پا بشم و راه برم و... ولی خب تازه زایمان کرده بودم و باید رعایت میکردم...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *