2777
2789

ترخدا اگ کسی میدونه بگه بهم

میگن سوابقت صفر حساب میشع اره؟؟؟

دیپلمم مال سال۹۷ هستش و امتحان نهایی داشتیم

بچها از گوگل سرچ کردم همجا ولی اطلاع دقیقی نیست

کسیو ندارم ازش بپرسم

باید به کجا مراجعه کنم؟؟؟حیاتیه برام لطفا اگ‌کسی چیزی میدونه بهم بگه ممنونش میشم🥺😭

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱

تو دفترچه نوشته که کافیه دفتر چه رو بخونی من الان درصدشو یادم نیست ولی اثر داره برو دفترچه رو بخون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دفترچه نوشته که کافیه دفتر چه رو بخونی من الان درصدشو یادم نیست ولی اثر داره برو دفترچه رو بخون&n ...

عزیزم خدا خیرت بده دفترچه چی رو بخونم؟؟؟؟

مشاوره میگف‌چون نظام قدیمی تاثیرش ۰ هست راستع؟؟؟؟

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱
۴۰ درصد تاثیر مستقیم 

برای منی ک نظام قدیم بودم هم داره؟؟؟؟

من نظام قدیمم .معدل دیپلمم ۱۹/۸۷بود.

رشته تحصیلیم بیوشیمی هست.

زیست و شیمی میتونم ۶۰به بالا بزنم.عمومی ها هم همینطور.اما ریاضی و عربیم ضعیفه .

کنکور بدم قبول میشم پزشکی

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
من نظام قدیمم .معدل دیپلمم ۱۹/۸۷بود. رشته تحصیلیم بیوشیمی هست. زیست و شیمی میتونم ۶۰به بالا بزنم.ع ...

جمله اخرم سوالی بود.

به نظرتون قبول میشم؟

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
من نظام قدیمم .معدل دیپلمم ۱۹/۸۷بود. رشته تحصیلیم بیوشیمی هست. زیست و شیمی میتونم ۶۰به بالا بزنم.ع ...

نمیدونی‌که تاثیر سوابق برا نظام  قدیم چجوریع؟؟

عزیزم خدا خیرت بده دفترچه چی رو بخونم؟؟؟؟ مشاوره میگف‌چون نظام قدیمی تاثیرش ۰ هست راستع؟؟؟؟

دفتر چه ثبت نام کنکور رو بخون 

اون اوایلش نوشته چند درصد ایناس از خود سنجشم دانلودش کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

امسال ؟ 

ببین امسال عمومی تو کنکور نیست معدلت بالاس و این خیلی نقطه مثبتیه 

به نظرم تا این طرح لغو نشده همین امسال تمام تلاشتو کن چون فقط باید درسای اختصاصی رو بخونی 

منکه کانال های مشاوره رو دنبال میکنم مثل نظام جدید محاسبه میشه

ینی نظام قدیم محاسبه نمیشه؟!