2777
2789
عنوان

سابلیمینال

358 بازدید | 17 پست

سلامم 

من میخوام برم تجربی و امسالم نهم هستم 

نمراتمم خوبه 

ولی اصلا نمیتونم درس بخونم

یعنی اگه ب زور باشه

خیلی دوس دارم مث بعضیا بی دلیل بشینم پای درسام

باید امسال انتخاب رشته کنم و در اصل آیندمو بسازم

جدیدا اسم فایل های صوتی سابلیمینال رو شنیدم 

میخواستم بپرسم ببینم واقعا حقیقت داره و تاثیر گذاره؟

اگه گوش بدم ب درس خوندن علاقه پیدا میکنم؟

غروردخترونه اتروارزشمندتر از اینبدونکه باکوچکترین سختی جا بزنی•|👸🏻🌱|•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال پرنسس یخی تو تلگرام ساب های رایگان میزاره ساب کنکور ، ناخودآگاه قوی ، مغز بینهایت یا یه همچین ...

مرسی

تاثیر که داره ولی همه چیز ب خودتون بر می گرده گول این تبلیغات نخورید من یه جا خوندم از تاکیدات ساب نوشته بود کتاب شب بزار بالا سرت بخواب صبح پاشی بدون اینکه کتاب بخونی همشو بلدی شما سالم گوش بدی خودت باید تلاش کنی به نظرم نری سمتش بهتره به مرور زمان باعث کم حافظه شدن میشه

تاثیر که داره ولی همه چیز ب خودتون بر می گرده گول این تبلیغات نخورید من یه جا خوندم از تاکیدات ساب ن ...

واقعا؟

استارتر، ببین اره ساب میتونه باعث بشه انگیزه بیشتری واسه درس خوندن داشته باشی، ناامید نشی، پشتکارت بیشتر بشه....

ولی اینکه فکر کنی یه ساب گوش کنی کتابو ببندی بری رتبه اول بشی خوب این یکم قدرت فرازمینی می خواد فک کنم ساب تا بخواد این کارو برات بکنه یه صد سال دیگه باید بگذره تا ساب های فرازمینی هم بیاد   

ولی من ساب رو قبول دارم، حداقل واسه افزایش روحیه، بهتر شدن کسب و کارم (اینو خودم نتیجه دیدم)، و یه جذب عشق عجیبم گوش کردم که کسی برگشت سراغم که هیچوقت دلم نمی خواست برگرده (پس اره کار می کنه، ولی اینکه کی گوش کنی وقتی ااماده ای گوش کنی، اینکه قبلش مدیتیشن کنی ذهنت و پاک کنی).

ساب کار می کنه، اما نه اینجوری که دست کمش می گیرن ملت.

استارتر، ببین اره ساب میتونه باعث بشه انگیزه بیشتری واسه درس خوندن داشته باشی، ناامید نشی، پشتکارت ب ...

منظورم اینه تمایلم رو واسه درس خوندن بیشتر کنه