2777
2789

بچه ها ۱۲ اسفند کنکور ارشد برق هستش.مشکلاتی داشتم و نتونستم چیزی بخونم.میخوام تا اسفند ماه لااقل دوتا از دروس مدرسان شریف درس های مدار و ریاضی مهندسی رو حتما بخونم.میدونم خیلی دیره ولی دیگه چاره ای نیس.در کنارش اگه وقت بشه زبان هم میخونم.میخوام برق قدرت دانشگاه ارومیه قبول شم.امسال رو ۱۰۰ درصد برا قبولی نذاشتم.اگه امسال قبول نشم تلاشمو میکنم سال بعد حتما قبول شم.فقط کتابای مدرسان شریف خیلی گرون شدن ۳۰۰ تومنه یه کتابش.میخواستم بدونم کسی میدونه کجای ارومیه دست دومش رو میفروشن؟یا اینکه کسی دست دوم مدرسان رو داره ازش بخرم؟

برات آرزویِ موفقیتای خیلی بزرگیو دارم🌱💜

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو دیوارِ ارومیه بزن این کتابا رو نیاز داری شماره بزار بت زنگ میزنن

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
برات آرزویِ موفقیتای خیلی بزرگیو دارم🌱💜

تا الان باید من دو دورهمه‌ی دروس برق رو میخوندم. یه ماه و نیم دیگه کنکوره،من هنوز دنبال کتابم.خودمو مسخره کردم رسما

فداتبشم عزیزدلم همچنین،از آرزوی قشنگت خیلی ممنونم خوشگلم

چطور؟یعنی تو کنکور از سوالاش نمیاد اصلا؟چی رو بیشتر پیشنهاد میکنی؟

تواین وقت کم ترجیحا فقط کنکور سالهای قبلو بزن

تو هرکتابی پیدا میکنی ، ولی بهترین کتابه مدار از نظر سوال و بهترین نوع حل کاروزرگر پوران پژوهشه

برای دزسنامه هم بخوای من مدار مدرسان رو دارم ، چون اسم اوردی گفتم خوبه وگرنه خودم با فیلم میرم جلو ، این کتابو‌ نمیخونم ، من برای کنکور سال بعد ان شاالله اماده میشم

ریاضی مهندسی هم با نصیر ، نوشته ی کریمی بخون 

هرچند چون دو درسه بهتره ضریب ۴ رو انتخاب کنی 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
تواین وقت کم ترجیحا فقط کنکور سالهای قبلو بزن تو هرکتابی پیدا میکنی ، ولی بهترین کتابه مدار ا ...

منم میخوام با فیلم برم جلو.پایه ام خیلی ضعیفه فیلم خیلی به دردم میخوره.ولی فعلا دیره و نمیتونم.اگه قبول نشدم برا سال بعد از فیلم استفاده میکنم.توی فیلم قشنگ از اول توضیح میده اون درس رو؟چون ۵ سال پیش کارشناسی رو تموم کردم و تقریبا هیچی یادم نیس.عزیزم دانلود کردی یا از بیرون تهیه کردی؟

تواین وقت کم ترجیحا فقط کنکور سالهای قبلو بزن تو هرکتابی پیدا میکنی ، ولی بهترین کتابه مدار ا ...

عزیزم اسم کتاب ریاضی مهندسی رو‌ میشه یه بار هم بگی؟همونی که میگی نوشته ی کریمی هستش

مدار هم شد کتاب کار و زرگر پوران پژوهش.درسته؟

منم میخوام با فیلم برم جلو.پایه ام خیلی ضعیفه فیلم خیلی به دردم میخوره.ولی فعلا دیره و نمیتونم.اگه ق ...

فیلم ریز ریز جزئیات رو میگه به نظرم عالیه ، من خریدم انواع اقسام فیلمها هست برو ساعت رایگانش رو نگاه کن اگه با تدریس مشکل نداشتی بخرش

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
عزیزم اسم کتاب ریاضی مهندسی رو‌ میشه یه بار هم بگی؟همونی که میگی نوشته ی کریمی هستش مدار هم شد کتاب ...

بله مهندس کریمی انتشارات نصیر ، کتابی که اکثره فصلاش خوب باشن معمولا پیدا نمیشه اما این کتاب خوبه 

اگه برای سال بعد موندی ، مهندسی هم فیلم بخر ، منم هنوز نخریدم ، فیلم خوب پیدا کردی به منم بگو ولی معادلات و احتمال فیلم نمیخواد

کتاب کاروزرگر برای کسایی هست که مدارشون قویه و فقط میخوان تست بزنن میرن سراغ این کتاب وبعدش اگه وقت داشتن میرن سراغ کتاب کهن 

اما شما میگی پایت ضعیفه وقت فیلم هم نداری

پس باهمون مدرسان شروع کن و بعده هرفصل ، اول تستهای مدرسان رو بزن بعد مسلط شدی برو رو کتاب پوران پژوهش

ریاضی هم زمانبره شاید رو چندفصلش مسلط بشی 

پیشنهادم اینه بجای مهندسی ، معادلات یا احتمال رو بخونی چون هم حجمش کمتره و‌ خیلی اسونتره هم سوالاش روتین تره و هم تعداد سوالهاس با مهندسی یکیه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چرا دوتا درسه ضریب ۴ انتخاب نمیکنی؟

حله فداتشم پس مدرسان تهیه میکنم میخونم چون مسلط نیستم برای پوران پژوهش.

برای گرایش قدرت یه دونه درس ۴ ضریبه هست دوتا هم سه ضریبه.ریاضیات و مدار ۳ ضریبه هستن،ماشین هم ضریب ۴.ماشین و بررسی رو دوستم داره ازون میگیرم.مدار و ریاضی رو هم دست دومشون رو اگه پیدا کردم تهیه میکنم.

عزیزم ذاتا اگه برای سال بعد هم تلاش کنم و هرچقدرم وقت اضافه بیارم اصلا وقتم‌رو برای احتمال و الکترومغناطیس نمیذارم.وقت تلف کنیه رسما.چون واقعا از خیلیا شنیدم که اگه بخونیم هم زیاد نمیتونیم بزنیم.

راستی تورو خدا اگه برات امکان داره آیدی تلگرامت رو محبت کن بده در مورد فیلمای آموزشی دروس برق ازت چند تا سوال داشتم اونارو بپرسم.ممنون میشم ازت

اینم آی دی خودمه Naghmee001 

حله فداتشم پس مدرسان تهیه میکنم میخونم چون مسلط نیستم برای پوران پژوهش. برای گرایش قدرت یه دونه درس ...

اره درست میگید حواسم نبود فکر کردم دو درس ضریبش ۴ هست

مغناطیس رو بله سوالهاش سخته و منابع خوبی هم‌نداره

اما احتمال نه ، سوالهای احتمال واقعا راحته و‌حیفه نخونی چون یه ماهه جمع میشه

ایراد داره همینجا ازم بپرسی؟؟ 

من هرسوالی داشته باشی هروقتی در خدمتم ، حتی سوال درسی همینجا ازم بپرس ، کلا تو نی نی سایت هیچ درخواست دوستی قبول نمیکنم 

گرایشم الکترونیکه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌