تصمیم دارم یازدهم رو جهشی بخونم ولی نه اینکه خیلی خودم اذیت کنم در حد اینکه خودم یه محک بزنم ببینم میتونم یا نه
میخواستم بدونم امکان پذیر هست؟؟
برای کلاس رفتن و درس خوندنم مشکلی ندارم چون خواهرم یازدهم هست میتونه کمکم کنه
فقطمیشه بخونی؟؟؟
در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.سی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
نزدیک کنکورته ها باید همه پایه هارو دقیق بخونی اگه میتونی انجام بده ولی بنظرم خیلی برات سخت میشه
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
نزدیک کنکورته ها باید همه پایه هارو دقیق بخونی اگه میتونی انجام بده ولی بنظرم خیلی برات سخت میشه
اره
میدونم
ولی تصمیم دارم برای تابستون اگه خواستم بخونم کتاب های تخصصی رو از روی کتاب تست بخونم و الانم دارم سعی میکنم دهم تست بزنم و جمع بندی کنم
در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.سی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
اره میدونم ولی تصمیم دارم برای تابستون اگه خواستم بخونم کتاب های تخصصی رو از روی کتاب ...
پس تا تابستون دهمو تموم کن اگه دیدی فرصت داری یازدهمتو بخون ایشالا موفق میشی😃❤️
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
خوش به حالت ،فقط کتاب های درسی تو میخونی یا کلاس تقویتی هممیری؟
کلاس نرفتم تا الان
ولی کتاب تست و اینا چن تا دارم کم و بیش استفاده میکنم ولی بیشتر به کتاب مدرسه تکیه میکنم
خوش به حالت ،فقط کتاب های درسی تو میخونی یا کلاس تقویتی هممیری؟
مدرسه میری؟؟؟
چندمی؟
البته دبیرامون اکثرا خیلی سبز پیشنهاد میکردن نمیدونم چرا
ولی حس میکنم نشر الگو هم بد نیست
البته بستگی به خودتم داره
نه من پسرم همسن شماست اونم دهمه.تا کلاس دهم همه نمره ها و معدلش ۲۰ بود ولی امسال خیلی افت کرد
متاسفانه این مشکل توی هر مقطعی پیش میاد
الان خیلی از بچها هستن توی کلاسمون که این مشکل براشون پیش اومده و افت داشتن
من خودم اولین باز که میخواستم قبل یک ریاضی دهم اتمام بدم با گریه رفتم سر کلاس
ریشه اصلی این افت ها استرس و فشار هست