2777
2789
عنوان

تو رو حضرت عباس بیاین

190 بازدید | 12 پست

کسی اینجا هست پیش دکتر رضا کریمیان (تهران) عمل زیبایی بینی انجام داده باشه

میخوام پیششون عمل کنم

اگه راضی هستین بگین اکه هم نیستین بگین در هر صورت یه چیزی بگین

ممنون و متشکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قسم میدی 😤

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

اینجوری حضرت عباس رو قسم نده ک بیاین ،گناهه

ما ک تهرانی نیستیم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

چرا قسم میدی اونم به این بزرگی 

متنفرم از کسایی که قسم ائمه خدا پیغمبر و قران میدن بعد میری تو تاپیک میبینی به خاطر یه چیز که اصلا ارزش قسم دادن نداشته تاپیک زدن و قسم دادن😑😑

ساده هم میگفتی اونایی که اطلاعات داشتن میومدن کمکت

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن