2777
2789

کادو روز مادر برای مادرشوهر میخرید؟ واکنششون چیه؟ اونام میخرن براتون؟ اصلا بعدا استفاده میکنن از کادوتون؟ بنظرتون وظیفه شماست بخرید یا پسرشون؟ بعد در جبران برای شما کادویی میگیرن؟ اگه میگیرن کادوشون تو همون حد کادوی شماست؟

من اینقدر یه این جزئیات فکر نمی‌کنم.  

همینقدر میدونم ک این محبت و احترام من سبب شده مادرشوهرم ک البته ذاتا زن خوبیه منو پیشش محبوب‌تر کنه . 

اونام برای تولدم برای پسرم‌ میخرن. 

ما گاهی شده شیرینی ببریم حتی

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

ما بار اول کارت هدیه دادیم با شوهرم برگشت گفت چیه کارتون افتاده کادو می‌دین بد پشت سر به شوهرم نمیدونم چی گفت شوهرم از اون سال دیگه کادو نمی‌ده ی سالم من قایممکی بردم دادم . 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما بار اول کارت هدیه دادیم با شوهرم برگشت گفت چیه کارتون افتاده کادو می‌دین بد پشت سر به شوهرم نمیدو ...

ای بابا من جای شما بودم کادو نمیدادم بنظرم آدم برای خودشم ارزش قائل میشه اینطوری باید برای کادو تشکر کنن

ای بابا من جای شما بودم کادو نمیدادم بنظرم آدم برای خودشم ارزش قائل میشه اینطوری باید برای کادو تشکر ...

اره همینجوری به خدا همه میگن گوش تلخه من شوهرم بیکار بود دوسال اول زندگی بد سرکار رفت دست و بالمون باز شد مبلغ خوبی هم دادیم اون موقع ولی متاسفانه خودش خراب کرد . من حتی اون سال ب مامان خودم کادو ندادم ولی ب ایشون دادم

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔

یه بار خریدم برای هفت جد و آبادم بس بود...هیچی تشکر کرد اما چیزی بهم نداد...بنظرم که وظیفه شوهرمه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

مادرشوهر من که انگار بچه ها توقع کادو داره اگه ندیشم عقده میکنه هی با گوشه و کنایه میگه فلانیا(یعنی 5 تا دخترش) اومدن کادو دادن 

8 ساله عروسشونم دیگه دوساله نمیدیم. نه به مادرشوهر نه به مادر خودم. فقط میریم خونشون و تبریک میگیم. بنده خدا مادر خودم اصلا توقع نداره میگه خرجا بالاس دوست ندارم کسی تو زحمت بیوفته و بخاطر یه کادو زن و شوهر بیافتم به جون هم

اگه فقط کادو روز زن بود یه چیزی ولی ما باید هم کادو روز زن و مرد بدیم به خانواده همسر، هم تولد پدر و مادر شوهر کادو بدیم. بعدم طبعشون بالاس باید یه چیزی بگیری که قشنگ چشم دربیار باشه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

من شهر دورم هیچ وقت کادو نمیگیرم فقط تلفنی تبریک میگم یه بار مسافرت رفتیم روز مادر هم همون موقع بود گل و پول کادو دادیم 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

یه بار خریدم برای هفت جد و آبادم بس بود...هیچی تشکر کرد اما چیزی بهم نداد...بنظرم که وظیفه شوهرمه...

اره وقتی آدم میبینه قدردانی نمیشه بهتره همسر بخره بنظر منم وظیفه همسره