2777
2789
منم یه سقط و حاملگی پوچ داشتم به خاطر تخمک ضعیف هست حتما درمانت رو پیگیر باش از طب سنتی هم کمک بگی ...

ممنون از راهنمایت دوست عزیز پیاده روی و ورزش دارم هرروز ،ژل رویال رو خیلی تعریفشو شنیدم ازکجا تهیه کنم روغن سیاهدونه میخورم و استفاده ماساژی دارم 

ممنون از راهنمایت دوست عزیز پیاده روی و ورزش دارم هرروز ،ژل رویال رو خیلی تعریفشو شنیدم ازکجا تهیه ک ...

ژل رویال حتما باید اصل باشه

من از بازار یه عسل فروشی قدیمی بود تهیه می کردم

مغازه های طب سنتی هم سوال کن بپرس دارند

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دختر ۷سال و ۴ سال دارم دوست دارم این پسر باشه انشاالله برمیای مگه مامانامون ۱۰ تا نیوردن مگه ...

ماملنامون تو سی سالگی شش تا داشتن هردوسال یکی اوردن اون زمان غذاهای پالم دار کجا بود استرس کجا بود گرونی کجا بود راحت و بیدردسر میزاییدن تو خونه و بزرگ میکردن الان یکی میخایم بیاریم ده سال داریم تلاش میکنیم ......