2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246880 بازدید | 423 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش دنبال علایم بودم چون قبلا یه بار دیگه مثبت شدم لکه بینی داشتم اینبار ولی اصلا لکه نداشتم برا ...

خدا رو شکر انشالله به سلامتی این دوره رو طی میکنی و نینیت بدنیا میاد برات دعا میکنم گلم برا منم دعا کنین اواخر اسفند انتقال میرم ولی جنینام سه روزه هستن منم ذخیرم یک هست تخمک کشی دو بار انجام دادم تخمکام کم بودن دعا کنین برام مثبت شم دفعه سوممه میرم

خدا رو شکر انشالله به سلامتی این دوره رو طی میکنی و نینیت بدنیا میاد برات دعا میکنم گلم برا منم دعا ...

خیلی ممنون از محبتت عزیزم... انشالا مثبت میشی منم هربار یک یا دو تخمک داشتم چند بارهم پوچ بودن چندساله که بهم تخمک اهدایی پیشنهاد میدن دکترها اما به اسرار خودم انجام دادم چندین بار به خدا بسپار حتما میگیره انشالا🤲🤲🤲🤲🤲

خیلی ممنون از محبتت عزیزم... انشالا مثبت میشی منم هربار یک یا دو تخمک داشتم چند بارهم پوچ بودن چندسا ...

مگه چند سالته من ۳۵ سالمه هر بار ۶ تا که دو تاش جنین میشد دو بار پانکچر کردم هر کدوم دو تا سه روزه راستی چند روزه انتقال دادی و داروهای قبل انتقالت چی بود