2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246864 بازدید | 423 پست
ممنونم عزیزم از دعای خیرتون 

سلام عزیزم خدا روح عزیزانت رو رحمت کنه تنت سلامت ممنون عز تجربیاتت که بیان کردی ..منم ماه بعد سیکل انتقالم دو بار انتقال منفی داشتم این بار سومه سال پیش پنج جنین داشتم که منفی شدن همسون امسالم یبار مهر پانکچر کردم یبار سی دی ماه هر پانکچر دو جنین دارم فقط .جمعا ۴ تا .خیلی استرس دارم که نکنه باز نگیره کلی قرص و دارو داده برام هم ضد استرس هم تقویتی هم ایمنی ..گلم میشه بگی کی خراش اندومتر انجام دادن برات ایا سیکل انتقال یا قبلش ؟؟؟؟ 

ممنونم عزیزم از دعای خیرتون 

سلام عزیزم انشالا خدا دخترتون رو حفظ کنه  من یه انتقال مثبت بعد 4بار ای وی اف داشتم که هفته 9 ایستی قلبی کرد.. الان نهمین انتقالمه روز 9 هستم.. میشه از علایم های بعد از انتقال هاتون یعنی اون دوهفته بگین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین مشکلتون چی بود عزیزم؟

همسرم سالم هستن خودم ذخیره م 3دهم هست و کیفیت تخمک پایین... رویان تهران 3 بار انجام دادم جنین تشکیل نشد شهر خودم اولین با ای وی اف متبت شدم که نموند😔 بعد از سقط هم چهار بار انجام دادم یه بارش تخمک نداشتم بقیه هم انتقال منفی شد الانم که 14 بهمن انتقال دادم 2تا جنین بلاست 

اونوقتی که مثبت شدم روز 8 و9 و10 لکه بینی قهوه ای داشتم تب و لرز و بدن درد مخصوصا پاهام   ولی اینبار اینا ندارم فقط احساس میکنم هر لحطه پریود میشم شنبه باید ازمایش بدم امیدی ندارم دیگه 

لک بینی داشتین بعد از هردو انتقال؟ 

بله عزیزم. هر دو لکه بینی داشتم. توی بارداری دومم کمتر بود.‌تقریبا از یک هفته بعد از انتقال شروع می‌شد. بارداری اول در حد دفع لخته توی هفته های پنجم و ششم بود. و تا حدود دوازده هفته لکه بینی داشتم. بارداری دوم کلا عارضه های کمتری داشتم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
بله عزیزم. هر دو لکه بینی داشتم. توی بارداری دومم کمتر بود.‌تقریبا از یک هفته بعد از انتقال شروع می‌ ...

خیلی ممنون که جواب دادیدن. یعنی بارداری اول تا هفته 5 لکه نداشتین؟  علایم دیگه ای نداشتینن؟ خیلی نگرانم شنبه باید از بدم به جز حالت پریودی هیچی ندارم 

خیلی ممنون که جواب دادیدن. یعنی بارداری اول تا هفته 5 لکه نداشتین؟  علایم دیگه ای نداشتینن؟ خیل ...

عزیزم بارداری اول که پسر بود از همون روز ۹ بعد از انتقال افتادم لکه بینی تا هفته دوازدهم ادامه داشت. بارداری دوم از روز ۹ انتقال لکه بینی بود تا هفته ششم. بعدش قطع شد. بارداری هام کف پاهام یخ میزد از همون اول و سردرد داشتم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام