2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246537 بازدید | 423 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم انشالله دوقلو باشنتوکل بخدا

نیست دوقلو،گفت الان با احتساب تاریخ پریودیت باید۶ هفته و۵ روز باشه فقط الان کیسه میبینم،دوهفته دیگه بیا،منتظرم دارو برام بنویسه،گفت کیسه هم شکلش خوبه چروک واینا نیست،توکل ب خدا،خیلی میترسم چون من پریودم منظم هست الان تشکیل نشده میگم نکنه پوچ باشه خدای نکرده،دیشبم خواب دیدم پریود شدم😭

نیست دوقلو،گفت الان با احتساب تاریخ پریودیت باید۶ هفته و۵ روز باشه فقط الان کیسه میبینم،دوهفته دیگه ...

به هیچ عنوان منفی فک نکن

وقتی گفته حالت کیسه خوبه نگران نباش

خیلیا توی 8 هفته قلب تشکیل میشه

انشالله دو هفته دیگ میای و میگ صدای قلب نینی خوشکل مو شنیدم

و منم ذوق کنم برات

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

به هیچ عنوان منفی فک نکنوقتی گفته حالت کیسه خوبه نگران نباشخیلیا توی 8 هفته قلب تشکیل میشهانشالله دو ...

دیروز لکه بینی داشتم از دیروز شیاف گذاشتم،امروز افتادم رو خونریزی بچه ام سقط شد😭😭

دیروز لکه بینی داشتم از دیروز شیاف گذاشتم،امروز افتادم رو خونریزی بچه ام سقط شد😭😭

چی داری میگی؟از کجا متوجه شقط شدی؟

رفتی دکتر؟

مطمئنی سقط شد؟؟؟؟؟؟؟؟

چی داری میگی؟از کجا متوجه شقط شدی؟رفتی دکتر؟مطمئنی سقط شد؟؟؟؟؟؟؟؟

رفتم سنوکرد گفت کیسه هیچی نیست،گفت هفته دیگه ازمایش بتا بده،ببینم خارج رحمی چیزی نباشه،از دیروز دردپریودی شدید داشتم شب قرص خوردم اروم شدم،الانم باز از صبح ک بیدارشدم درد شدید دارم

گفت حاملگی خوبی نبوده

واقعا نمیدونم چی بگم آرومت کنم

چون خودم دو سال قبل دقیقا این اتفاق برام افتاد و بارداری پوچ بوده

خیلی بهم ریختم

اما تصمیم گرفتم نشکنم و بزم سراغ درمان

ک خدا رو نتیجه ش شد دوتا نینی خوشگل تو دلی

به هیچ عنوان خودتو نباز

دوباره از اول شروع کنماه آینده برو تو سیکل پانکچر و بعدش ب امید خدا انتقال مثبت شدن ازمایش و.....

نه دیگه انتقال نمیدم،شوهرم دیگه نمیاد خودمم تحمل دارو و سوزن ندارم دیگه بعدم بی نتیجه باشه،طبیعی شد شد نشد هم نشد،همه چی باید دوطرفه باشه

نه دیگه انتقال نمیدم،شوهرم دیگه نمیاد خودمم تحمل دارو و سوزن ندارم دیگه بعدم بی نتیجه باشه،طبیعی شد ...

البته شما مدت زیادی نیست ازدواج کردی عزیزم

میخوای طب سنتی هم امتحان کن

حداقل ضرر نداره

باقیش توکل بخدا

الانم طبیعی باردار شدی

انشالله طبیعی باردار میشی و ی بارداری سالم داشته باشی