2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پدربزرگم اگه دعانویس نجاتش نمیداد ممکن بود دور ازجونش بمیره همیشه ۱۰سال بود با یکی حرف میزد انگار ی ادم پیشش بود تلویزیون نگاه میکرد بااون حرف میزد یوقتا اگ یکاری میکرد ک اون دوس نداره چنان میزدش ک همه صورت وبدنش کبود میشد کلی دکتر بردنش اوناهم گفتن جنه فکر کن دکترا اینو بگن دیگه چی چون اثاروعلائم میگفت که این جنه چون کتکش میزد باهاش حرف میزد از بابابزرگم میپرسیدیم کیه چی میگه میگف دوست ندارا من راجبش حرف بزنم شب شنبه بود گفت سشنبیه این میخواد منو بکشه انقد میترسید ومیلرزید بردن بیمارستان بستریش کردن مادربزرگمم افتاددنبال  دعانویس تاتونست باطل کنه 

والا پدربزرگم اگه دعانویس نجاتش نمیداد ممکن بود دور ازجونش بمیره همیشه ۱۰سال بود با یکی حرف میزد انگ ...

وای چه وحشتناک چند سال باهاش درگیر بود یا تازه بود ؟؟ خداروشکر خوب شد 

😊😊
والا پدربزرگم اگه دعانویس نجاتش نمیداد ممکن بود دور ازجونش بمیره همیشه ۱۰سال بود با یکی حرف میزد انگ ...

مارو کشتی نگو دیگه😓

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم