2777
2789
عنوان

قالب برنج

157 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من می‌خوام مادرشوهرمو دعوت کنم خونمون برای شام بعد می‌خوام برنجمو بریزم توی قالب برنج که قشنگ باشه منظورم قالب های پلاستیکیه،تاحالا استفاده نکردم کسی اینجا هست استفاده کرده باشه راحته کار باهاش خوب میشه برنج؟

خدایا شکرت🤍

اره راحته فقط فشارش بده بعدش وانره،زیرشم میتونی برنج زعفرونی بریزی ولی کلا من با قالب زدن زیاد موافق نیستم حس خوب غذا از بین میره

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا استفاده نكردم ولي برنجت بايد كته باشه  برنج ابكش قالبي در نمياد

چرا درمیاد باید فشارش بده یکمی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
برنج اب كش كيفيتش به اينه دون دون باشه ديگه بنظرم ريسك نكن ابكش كن روش برنج زعفروني بريز

من اسی نیستم ولی همون برنج دون دون هم عالی درمیاد تو قالب فقط باید کمی فشارش بدی من هزااااااااار بار اینکارو کردم