ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برخورد جدی کن بدرک ک ناراحت شه مهم بچته توروخدا نزار مثل بچگی من تمامش خاطرات توسری خور بودن باشه
شوهرم گفت حتما باهاش برخورد میکنم من ندیده بودم میزنتش ولی دیدموباهاش بد رفتاری میکرد به مادرم گفتم اونم گفت منم دیدم دو سه بار پشت دست بچه رو میزد دفعه بعد ک دیدمش حتما بهش میگم من چقد دوسشون دارم اونوقت اینا😕😕😕😕😔😔😔😔
امروز رو یه جوری حالشو خوب کن 😃ولی خب با داداشت صحبت کن که روز زن غافلگیرش کنید و از دلش در بیاره اگه چیزی هست ، اینطوری هم شاد میشه و هم بینشون بهتر 😀شایدم به خاطر بچه است ...😔 مثل من 💘
من یکبار عصبانی شدمو گریه کردم. خواهرشوهرم همه جا رو پر کرده بود که اون دیوونس و عصبی اضطراب داره. هربار میاد خونمون کلی گل گاوزبون و پرسیاوش و سنبله طیب میاورد میگفت دم کن بخور برات خوبه
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
ممنونم گلم نظر لطفته ❤ چه فایده کاری از دستم ساخته نیست که حالشو عوض کنم 😔
پاشو ی شیرینی بگیر برو ی ولی بزار اگر کاراش مونده انجام بده باهم برید بیرون و بهش اطمینان بده میتونی دوست و محرمش باشی تا صحبت کنه ،منم زنداداشم اینجا غریبه خیلی با من اخته و حرفاشو بهم میگه
دل من هزارتیکس الان😭ملمانم سکته زده افتاده رو تخت😔گریم ـگرفت.با همین دل شکستم از ته دل دعامیکنم زن داداشت آروم شه و دلش خوش بشه و شماهم حاجتروا شی عزیزم
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اگه داداشت از شما ها تاثیر میگیره رو ی مخ برادرت کار کن بگو چه عروس خوبی و فلان خوش بحالت و .. روز مادر یاداوریش کن کلا خواهر مادر پسر خیلی اثر میذارن حالا شما مثبت کار کن
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕