2777
2789

مادر بزرگ مادریم هر روز میره کلی مس و سینی و از این چیزا می‌خره میاره مثلا برای جهیزیه ی من ، منم از اینجور چیزا بدم میاد خیلیییی قدیمی و خزن 

مثلا میره خیلی زیاد خرید میکنه و نصف پولشو خودش میده نصف دیگرم به مامانم میگه ک بره بده😂منم میگم خب مادر من تو ک داری هزینه میکنی چیزای شیک بخر میگه مادرجون ناراحت میشه

مامانم خودشم چندبار گفته بهش اما گوش نمیده

امروز بهش میگم مادرجون مرسی خیلی لطف میکنی اما الان دیگه کسی از اینا زیاد استفاده نمیکنه چیزای شیک تری اومده

میگه تو نمیفهمی خودم میدونم دارم چیکار میکنم😂💔

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق مس  هستم 😍

مخصوصا از این قدیمی ها 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خب بگو من دوست ندارم😂😂😂

میگم اصلاااا به خودشم نمیگیره😂😂😂

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲