2777
2789
عنوان

بارداری

187 بازدید | 30 پست

خسته شدم از بس تایپیک زدم ... چرا انقد دارو استفاده میکنم بازم درد دارم ... من نمیخوام دوباره زایمان زودرس داشته باشم حداقل ۳۶ هفته رد کنم خدایاااااااا😭😭😭😭😭😭بیاین بگین کیا اینجوری بودین ولی ب موقع زایمان کردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ هفته زدم ... شما چیه مشکلتون 

خب پس جای نگرانی نیست.

من کیسه آبم نشتی داره جفتم هم پایینه.استراحت مطلقم.دارم دیوونه میشم.کارهامو نمیتونم کنم سربار بقیه شدم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

خانوما ن اصلا نمیدونم چند هفته هستم درراه رضای خدا حساب کنید من چند هفته هستم ای وی اف کردم ۱۱خردادانتقال دادم جنین هم بلاست بوده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خب پس جای نگرانی نیست. من کیسه آبم نشتی داره جفتم هم پایینه.استراحت مطلقم.دارم دیوونه میشم.کارهامو ...

از كجا فهميدي نشتي داره؟

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫