2777
2789
عنوان

شب ادراری سه ساله

1542 بازدید | 21 پست

پسر من وقتی از پوشک گرفتمش که شب ها تا صبح پوشکش خشک بود،اوایل هم که گرفته بودمش شب ادراری نداشت اما الان چند ماهه که کلافه ام کرده،گاهی شب ها دوبار خیس می‌کنه خودشو.وقتی ام که نصف شب میخوام ببرمش دستشویی کلی گریه می‌کنه و بدقلق بازی در میاره.بنظرتون دلیلش چیه و چیکار باید بکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم ۳ سالشه گاهی تو شب یکبار جیش میکنه منم شبا پوشکش میکنم حوصله ندارم چند بار ببرمش دستشویی

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

درست میشه با آرامش حلش کن شبا بهش اب نده خیلی

جایی که میخوابه سرد نباشه

شبا حتما قبل خواب بره دستشویی

من راستش واسه این مشکل پسرم اگه دعوام نمیکنید ی دونه سوسک پلاستیکی خریدم صبح هایی که خیس کرده بود میگفتم وای این اومده ب خاطر جیش ها چندبار این کارو کردم ترک کرد نصف شب میومد دستشویی

مشکل منم هست.الان ۳سالشه شبا پوشکش میکنم

پسر جاری من ۷ سالشه شبا پوشک میکنه

هرچی دکتر و سونو هم میبره میگه مشکلی نداره

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

پسر منم پوشک دوست نداره ولی زورکی پوشکش میکنم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
پسر من که گریه میکنه تا پوشک میارم.نمیزاره

بزور پوشکش کن.فقط استرس بهش نده.کم کم خوب میشه.من هرکاری کردم نشد.میبردمش نصف شب دسشویی باز۳ساعت بعد خیس میکرد.بیچاره خودشم ناراحت میشد هی میگفت مامان ببخشید.الان دیگه راحت میخوابه 

بعضی بچها اینطورین فقط میتونم بگم زیر پاش پلاستیک پهن کن😂😂😂دختر دایی من ۷ سالش بود اندازه خرس پیر بود ولی شب ادراری داش

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد

از غروب به بعد بهش مایعات کم بده بعدش هر چی سردی بخورن شیب بیشتر جیش میکنن طب سنتی میگه یه دستمال آغشته کن به گلاب شب کنار بالشتی بزار