روز مادر ۲۳ دی تولد مادرشوهر ۱ بهمن، شوهرم میگه هردوتاش بریم و یکیش کیک بگیریم و یکیش شیرینی و کادو یکیش، ب منم میگه توام هنوز این گردنبندی که واس سالگرد برات گرفتم رو ب عنوان کادو قبول کن خودت میدونی وضعمون خوب نی😕 بعد منِ مریض نشستم فک میکنم ک من این وسط برا کسی مهم نیستم و قراره اون روز هیچ تبریکی بهم گفته نشه 😐 هی با خودم میگم بذا اون روز بشه بعد این فکرای مریض رو راه بده تو مغرت 😐 اخه شوهرم دامن میزنه هی میگه روز مادره بالاخره یا روز زن 😕
چرا مردا اینجورین مگه من برا کادو روز زن از تو طلا میخوام مرد مومن 😂 برا من ی شوکولات خارجکی هم میگرفتی خوشعال میشدم 🥺
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خواهر شوهر من یه سال روز زن واسه مادرش گل گرفتیم مثلا 60 تومن بعد یه هفته بعدش واسه من گل گرفته بود بعد عمری برگشت گفت دیدی روز زن واسه مادرم گل گرفتیم 60 تومن امروز من این رو خریدم 30 تومن روز زن گرونش میکنن