2821
2789
بخدا برای همه ی نی نی سایتی ها دعا کردم از ته دل  الهی ک همه مون حاجت روا بشیم عزیزم  به ...

ممنون 

منم نمازم شروع کردم دوسه روزه دست و پا شکسته میخونم ولی قران زیاد نمیخونم 🤕

ی سوال دارم  اون اب کنارش برا چیه  منم خ قهوه میخورم اما اب نمیخورم  چنتا فلسفه دا ...

اون شربت‌های عزیزم کنار اسپرسو شربت خنک ترجیحا نعنایی سرو میشه 

حالا من تو خونه عرق نعنا نداشتم شربتشو درست کنم با شهدگل درست کردم خنکه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من براهمسرم صبحانه گوجه وقارچ باتخم مرغ درست کردم  خوردرفت به عکس نرسید🙂

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ممنون  منم نمازم شروع کردم دوسه روزه دست و پا شکسته میخونم ولی قران زیاد نمیخونم 🤕

آفرین عزیزم خوب کاری کردی ، الهی ک حاجت روا بشی گلم 

تنها چیزی ک تو این مشکلات آرومم میکنه یاد خدا و نماز هست 

قرآن هم باید سعی کنیم روزی یه صفحه بخونیم البته با معنی 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
آفرین عزیزم خوب کاری کردی ، الهی ک حاجت روا بشی گلم  تنها چیزی ک تو این مشکلات آرومم میکنه یاد ...

منم ارامشی بهم میده که کلا این دنیا و مشکلاتش به چشمم نمیان خیلی حس خوبی میگیرم 

منم ارامشی بهم میده که کلا این دنیا و مشکلاتش به چشمم نمیان خیلی حس خوبی میگیرم 

عزیزم تو همون حال خوشت حتما منم دعا کن تا گره زندگیم باز بشه ان شا الله 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
حتما عزیزم اگه قابل باشم 

منت میزاری گلم 🌷❤️