2777
2789
نخیر خواهش میکنم مشکلی نداره  اگه هیچ مردی نیس نباید گزینه مرد یا زن بگذاره تو ثبت نام بعد این ...

نه من اصلا مخالف حضور آقایون تو سایت نیستم اینجام یه جامعه ی کوچیکه دیگه منتهی مجازی منظورم به اینه که اگر از اول بدونیم مخاطبمون خانم هست یا آقا یه کم گفتارمون رو مدیریت میکنیم مثل جامعه ی واقعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوده و هنوزم هس الان داشتم یکی رو باچوب میزدم تو سایت 😏😂😂

والا انگار من لولو خورخوره هستم بخدا حداقلد۵۰ درصد اینجا اقا هستن نو ممدو اکبر و ولی وقلی ایجا نوشتن یاسمن ونازی وحوری

خب اون قسمت خانم یا آقا رو اشتب وارد کردن 😂😂😂

کی اشتباه وارد کرده؟؟؟؟ینی بنظرشما فقط مادر ها میتونن از این سایت استفاده کنن؟؟؟بابا جاش بیفته زن های مملکت ما از داعش بدترن بخدا

نه من اصلا مخالف حضور آقایون تو سایت نیستم اینجام یه جامعه ی کوچیکه دیگه منتهی مجازی منظورم به اینه ...

اخ که چه بدم میاد میبینم تو سایت بد حرف میزنن ، بعضیا اصن شخصیت نمیدونن چیه متاسفانه 

کی اشتباه وارد کرده؟؟؟؟ینی بنظرشما فقط مادر ها میتونن از این سایت استفاده کنن؟؟؟بابا جاش بیفته زن ها ...

اسمش روشه نی نی سایت یعنی مال نی نی ها و مامانشونه 😂

حالا جدا از شوخی به من ربط نداره کی عضو میشه کی نه 

هرکس حق انتخاب داره ولی بعضیا از اقایون سوءاستفاده میکنن سایتو با جاهای دیگه اشتباه میگیرن واین خیلی بده

اخ که چه بدم میاد میبینم تو سایت بد حرف میزنن ، بعضیا اصن شخصیت نمیدونن چیه متاسفانه 

آره والا منم همین طور

فکر میکنن اینجا مجازیه اشکالی نداره ولی واقعیت اینه که دارن شخصیت واقعیشونو به صورت مجازی به همه نشون میدن دیدن قیافه که مهم نیست مهم شخصیتت آدم هست 

به نظرم حتی یه جایی مثل نی نی سایتم مهمه که آدمو چطور ببینن و بشناسن

اسمش روشه نی نی سایت یعنی مال نی نی ها و مامانشونه 😂 حالا جدا از شوخی به من ربط نداره کی عضو میشه ...

ینی نی نی برا مادره پس برا بابا بی بی نن جون بدردش میخوره

خوب اون ادم ن تو این سایت بلکه همه جا میتونه شعور نداشته شو نشون بده البته شعور هم خانوم واقا نداره