خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
من بعضی اشخاص هستن ک باهاشون صمیمی نیستم از خونه زنذگیشون خبر ندارم زیاد. اونا هم از نظر مالی و فرهنگی و همه چی مثل ما هستن فامیلمونن. حالا من همیشه با خودممیگفتم واااای الان لابد خونش خیلی قشنگه لابد بچه هاش خیلی خوش تیپن لابد خیلی چیزای جالبی توخونشون دارن لابد خیلی رابطشون با همدیگه قشنگه...ولی وقتی رفتم خونشون دیدم خیییییییلی مثل ما هستن..شاید یه چیزای اسباب بازی ظرفی چیزی داشته باشن که ما نداریم ولی ما هم خیلی چیزا داریم ک اونا ندارن. مهمونیاشون مثل ما هست حرفاشون همه چیشون🙂🙂 یه جورایی حیالم راحت شد
اینکه من از بقیه خوشتر و موفقتر باشم خوشحالم نمیکنه. رقابت ندارم با کسی.. انشالله همه خوش وموفق با ...
کلا منظورم رو نگرفتی نگفتم که همه بدبختن تو خوشبخت دارم میگم همه درد دارن ولی ظاهرشون رو خوشحال و خوش نشون میدن پس تو هم فکر نکن اونا درد ندارن و فقط تو درد داری یعنی همه مثل همیم درد داریم کم و زیاد و یکی تو ظاهر نشون میده یکی نه
اونقدر تاپیک خیانت و شک به همسر میزنن کاربرا هم شکاک شدن تو زندگیشون نمیدونن بعضی از تاپیک های خیانت و فلان دروغه و این شک رو میبرن تو زندگیشون و یا فلانی میگه عکس میذارم همه باور میکنن عکس خودشه آخه از کجا معلوم
گفتم یه تاپیک امیدوارانه بزنم یکم کاربرا امیدوار بشن