2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عقده ای

604 بازدید | 30 پست

میشه نظرتونو بگین خواهش میکنم🙏

امروز من، خواهرشوهرم وجاریم و خاله همسرم.. خونه مادرشوهرم بودیم. من یه دختر7ساله دارم خاله همسرمم یه دختر6ساله داره خواهر شوهر جاریمم یه پسری ساله دارن هرکدوم.دخترم بادخترخاله ی همسرم بازی می‌کردن تواتاق پسرخواهر شوهرمم هی میرفت تو اتاق جیغ میزد و... خواهرشوهرمم سر بچه من داد میزد ک چرایکاری میکنین جیغ میزنه(آخه هم سرسام میشن میخاس سربچه من بندازه ک پسرمن خوبه اون نمیزاره) درحالیکه اصلا هیچ تقصیری نداشت دخترم. اخرشم بهش گفت بی ادب زن گندست (به دختر7ساله ی من میگه)بچمون میزاره بازی کنه منم عصبانی شدم ولی باارامش گفتم چراهمچین حرفی میزنی اگ اون زن گندست تو چی هستی پس؟گف راس میگم دگ اصلا ابرازپشیمونی نکردمنم خیلی ناراحت شدم ولی دگ چیزی نگفتم.به مادرشوهرم گفتم اونم یکمم منوبدهکارکرد بنظرتون چی بگم بهش چه رفتاری نشون بدم

اون قسمتِ تو چی هستی پس را نباید میگفتی

باید بهش میگفتی فلانی جون این بچه یه دختره کوچیکه، نه زن گنده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو وقتی بچت اذیت میشه نذار بره تو اتاق...

تو کار بچه ها هم دخالت نکن...

حرفی هم داری ب خودم بگو خودم حواسم هست...

رو اعصابتم کار کن...

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

تازه چندروز پیشم پدرشوهرم برای دخترم شکلات خریده بود یدونم شیرموز برای دخترم و یدونم پسرخواهر شوهرم. خواهرشوهرم هی میگفت به دخترم شیرموز بده بمن مال ماست مال پسرمنه خیلی تکرار کرد آخرش گفتم بابات خودش گفت مال دخترعمه خیلیم آروم با ادبانه گفتم ولی حس میکنم این همه ادب خرج دادن برای این عقده ای باعث میشه پرو تر بشه

حالا عصبانی بود عمه اش بوده چیزی نگفته که ،،،،،

سر بچه دعوا راه ننداز ،،،،

منظورش این بوده که دختر شما از بقیه بزرگتره،،،

حداقل چیزی میگی هم با خنده و شوخی بگو ،،،،نه با دعوا و ناراحتی و حرص 

تازه چندروز پیشم پدرشوهرم برای دخترم شکلات خریده بود یدونم شیرموز برای دخترم و یدونم پسرخواهر شوهرم. ...

پرروئه پس

بی فرهنگه

ازش فاصله بگیر تا جایی که میشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم