نه همراه اول نه ایرانسل تا الان وصل نشده.حالا فردا مجازی یا حضوری؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
کاش هنوز مدرسه ای بودم دلم تعطیلی می خواد 😂💔 حالا نه اینکه خدایی نکرده آلودگی باشه کلا تعطیلی ۴ س ...
عزیزم🥰
تعطیلی اونموقع یه لذت خاصی داشت الان که بچه ها همه اش تعطیل هستند
نوشین جون بیا اگه تهرانی به من آدرس و شماره اون تول گیری گه گفتی تو اون تاپیک رو بده دعات می ...
سلام عزیزم اون خانم یه شهر دیگه است تهران نیست
اما تاپیک بزنید تهران هم یه خانم معروفی بودند