2777
2789
عنوان

نبض زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 14126 بازدید | 85 پست
ایشالا خواهر جز امیدو امیدواری کاری از دستم برنمیاد 

من یه دکتر خوب سراغ دارم حتما یه ویزیت آنلاین شو،خانم هاشمی بروجرد بهش میگن پنجه طلا خودم جواب گرفتم ازش شمارشو ندارم توی گوگل هست صددرصد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم الان خیلی استرس داری،اما استرس برای تو خییییلی بده اصلا بهش فکر نکن تو فردا تست بزنی

باشه 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
قهوه میخوری؟استرس عامل همه ی مریضی هاست حتما اگه میتونی باشگاه برو

نه چاییم دیگه نمیخورم

میشه تاپیکای قبلیمو بخونی

من سرم سنگین میشه و حالت فشار و گرفتگی

و اینکه بی حالم میشه

استرسم خیلیییی دارم اصلا فکر میکنم افسرده شدم

به این فکر میکنم نکنه چیز خطرناکی باشه

رفتم دکتر همه عکس و آزمایش سالم و گفت از استرسه ولی بازم استرس دارم زیاد

یعنی استرس باعث بی حالی و سنگینی و فشار سر و همینطور فشار تو ناحیه بینی میشه؟احساس میکنم موهامم داره میریزه و ی تار موی سفیدم پیدا کردم و کلییییی استرس گرفتم

۱۹ سالمه

اگه میتونین کمکم کنین ممنون میشم

نه چاییم دیگه نمیخورم میشه تاپیکای قبلیمو بخونی من سرم سنگین میشه و حالت فشار و گرفتگی و اینکه بی ...

به نظر من که شما افسرده هستید فکر زیاد میکنید تنها درمان شما باشگاه یا سر کار برید اهنگ بزار شاد باش