2777
2789

دخترم سه ماهشه تو خواب سرفه نمیکنه 

دکتر بردم دارو داده بهتره اما خلط داره 

همش سرفه میکنه شیر خشک میخوره و خس خس سینه داره تورخدا اگه راهی بلدید که جواب گرفتید بگید 

دکتر گفت خوب نشد ببر بیمارستان نمیخوام تو این وضعیت اونجا ببرمش 

عزیزم عفونت سینه اگه به دارو پاسخ نده باید داروی تزریقی بگیره حتما تا بدتر نشه و میشرفت نکنه بالاخره که چی ببر بستریش کن

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور سرد بگیر براش بزار 

سینه اش چرب کن با حوله داغ که نسوزونه ببند 

قطره بینی بزن و بینیش پاک کن

اگه میتونی مدام شیر خودت و بده، شیر مادر خودش دواست

یه قطره ام من جدیدا خودم پیدا کردم، قطره پلارژین، ضد سرفه است و مال سرماخوردگی، از دکترش بپرس اگه اوکی داد بهش بده خیلی تعریفش و میکنن

من پسرم بستری کردم بخاطر همین مشکل،مواظب باش اگه خوب نشد بستری کن که خدایی نکرده باعث عفونت ریه میشه 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
پسرتون چند وقتش بود بستری کرد  مشکلش چی بود ؟

دقیقا همین سن و مشکل بچه شما رو داشت

سه ماهش بود و سرفه میکرد و بی قراری و گریه، یه شبم تب کرد 

پنج شب بیمارستان بستری بود، بعد بیمارستانم بردمش متخصص عفونی اطفال بهش ازیترومایسین ۲۰۰ و اسپری تنفسی داد تا خوب شد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

هفته پیش دخترمن بیمارستان بستری بود اینقدرررررربچه بخاطر عفونت ریه و تنگی نفس شدید 

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

دقیقا همین سن و مشکل بچه شما رو داشت سه ماهش بود و سرفه میکرد و بی قراری و گریه، یه شبم تب کرد  ...

الان حال پسرتون خوبه؟

خدایی نکرده آسم اینا نداره؟

بیمارستان تاثیری داشت یانه؟

الان حال پسرتون خوبه؟ خدایی نکرده آسم اینا نداره؟ بیمارستان تاثیری داشت یانه؟

اره شکر خدا خوبه

نه عزیزم همون اسپری و یه هفته براش زدم دیگه سرفه هاش قطع شد

خوب بود ولی متخصصی که بردم کامل خوبش کرد بچمو

اره شکر خدا خوبه نه عزیزم همون اسپری و یه هفته براش زدم دیگه سرفه هاش قطع شد خوب بود ولی متخصصی که ...

خداروشکر 

من دیگه نمیدونم الان بیمارستانا هم افتضاح 

چه خاک تو سرم بریزم 

الان از دیشب عرق میکنه لباساشو عوض میکنم 

اما تب نداره

خداروشکر  من دیگه نمیدونم الان بیمارستانا هم افتضاح  چه خاک تو سرم بریزم  الان از ...

بنظرم یه متخصص عفونی اطفال هم ببرش