2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام زهرا جون مشاوره رفتی چکار کردی؟ چی شد؟ 

سلام عزیزم.اره رفتیم ولی اون مشاوره اصلی نبودا

قانون جدید اینه که هرکی چه زن چه مرد بخواد درخواست طلاق بده دیگه مستقیم نمیتونه درخواست بده اول باید برن شورای حل اختلاف اونا سعی میکنن آشتی بدن ،نشد نامه میدن که میتونی درخواست بدی 

منم نامه گرفتم که میتونم درخواست بدم 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
سلام عزیزم.اره رفتیم ولی اون مشاوره اصلی نبودا قانون جدید اینه که هرکی  چه زن چه مرد بخواد درخ ...

خب همون شورای حل اختلاف چی گفتن ؟ زور زیاد میزنن برای اشتی ...یا نه یه چیز فرمالیتست؟

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
خب همون شورای حل اختلاف چی گفتن ؟ زور زیاد میزنن برای اشتی ...یا نه یه چیز فرمالیتست؟

تقریبا فرمالیته بود ، برخلاف انتظارم طرف منو گرفتن و فقط یه بار گفتن امکان سازش نداره ؟گفتم نه ،نامه عدم سازش داد 

تقریبا فرمالیته بود ، برخلاف انتظارم طرف منو گرفتن و فقط یه بار گفتن امکان سازش نداره ؟گفتم نه ،نامه ...

همسر من بیماری دوقطبی داره 

از چند نفر پرسیدم میگن حرف بیماری رو نزن 

نمیدونم چیکار کنم 

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
همسر من بیماری دوقطبی داره  از چند نفر پرسیدم میگن حرف بیماری رو نزن  نمیدونم چیکار کنم& ...

چرا اسم نیاری مگه چی میشه

والا شوهر منم فک کنم داشت تمام علائمو داشت 

چرا اسم نیاری مگه چی میشه والا شوهر منم فک کنم داشت تمام علائمو داشت  

میگن بیماری دلیل محکمی نیست ...

نمیدونم برم چی بگم 

موقع اوج بیماری دروغ و غیبت و سیگااااااااار زیااااد حراف اصلا سر کارش نمیموند یه سال بیکار موند به زنای محلمون حتی اونایی ک همسن مامانش بودن مزاحمشون میشد ...واسه عیچ کدوم مدرک ندارم ...

با طلاق دادن اون مشکلی ندارم چون ازدواجمون فامیلی بود همه هم سر منن اونم بخاطر فشارای بقیه مجبور ک طلاق بده 

اما نمیدونم رفتم اونجا یعنی همینارو بگم؟قبول میکنن بدون مدرک

میگن بیامری دلیل محکمی نیست ... نمیدونم برم چی بگم  موقع اوج بیماری دروغ و غیبت و سیگاااااااا ...

نه بابا اینا دلیل کافی نیست ، من کم و بیش مدرک داشتم شاهد داشتم آخر درخواست طلاقم رد شد گفتن احتمال اصلاح زوج هست . اتفاقا همین بیماری که میگی به نظرم بتونه کمکت کنه ولی اسم بیماری نیار بگو تعادل اخلاقی نداره ، درخواست مشاوره بده بفرستنتون مشاوره شاید اونا مشکلشو تشخیص بدن و کمک کنن طلاق بگیری 

کتک نزده نامه پزشک قانونی ببری ؟