منو شوهرم دختر خاله پسر خاله هستیم میخوام برای بچه اقدام کنم بنظرتون لازمه آزمایش ژنتیک بدیم یا نه شوهرم میگه همون آزمایش اولیه ازدواج کافیه دیگه احتیاجی به آزمایش نیست تو اون آزمایش ما مشکلی نداشتیم ولی من برای نسبت فامیلی میترسم که مشکلی برای بچه پیش بیاد کسی بوده که مثل من باشه و آزمایش ژنتیک نداده باشه و بچش سالم باشه لطفاً اگه میتونید راهنماییم کنید ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای اطمینان از عدم وجود مشکلات ژنتیکیِ احتمالی، باید برید مشاوره ژنتیک. ولیییی هزینش خیلی گرونه
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بدی بهتر عزیزممم... چون الان عمو من با دختر دایش عروسی کرده... دوتا پسر اورده ولی هر دو از لحاظ ژنتیک مشکل دارن... هیچ دکتری نمیتونه کاری کنه واسشون وهر دوتاشون داره توانایی راه رفتن از دست میدن و کم کم جلومون اب میشن هیچکس نمیتونه کاری کنه... دکتر گفت هر بچه ای از اینا پا بگیره اینجوری میشن..