2777
2789

سلام 

خوبین عزیزای دلم 🙂

همیشه وقتی حالم خوب نیست ازتون کمک می‌خوام 

بازم بیاین دلداریم بدین 

فردا قراره بریم واسه مشاوره ، من درخواست دادم و مشاوره اجباری شده . نمیدونم قراره چی بشه ،چی بگم چی بشنوم 

اصلا نمیدونم مشاوره قراره چیا بپرسه،نکنه بخواد همش راضیم کنه برگردم .اوف گیج شدم 😑

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
بیشترین چیزایی که اذیتت میکنه رو بگو 

میگم ،حتی نوشتم تا یادم نره ولی حس میکنم همش قراره بگن تو کوتاه بیا ،یا یه فرصت دیگه بده ،یا شوهرم همش مظلوم بازی دربیاره ،خیلی خیلی استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عریزم اصلا مشاوره اونجوری نیست ک یکی رو راضی کنن مجبور کنن برگرده  مشاوره هیچ وقت نه بهت می ...

ممنون گلم .شما میدونی چیا میپرسن ، بعد نظر مشاورها چه تاثیری تو روند دادگاه داره ؟ مثلا اگه اونا تشخیص بدن دیگه نمی‌تونیم با هم زندگی کنیم ، میتونم طلاق بگیرم ؟ شوهرم طلاق نمیده اذیت می‌کنه 

من دختر خالم جدا شده تعریف میکرد 

شوهر اون عصبی بود میگه اولش خیلی آروم حرف میزد ولی من میدونستم رو چیا حساس و عصبیش میکنه همون حرفا رو زدم 

دوباره مث سگ شد 

سرم داد در اتاق روانشناس شکوند 

میگه همون جا نوشت که زوج دارای اخلاق فلان نیست و از لحاظ من این جدایی و طلاق درست هست 

و اون نامه رو بردن دادگاه

من دختر خالم جدا شده تعریف میکرد  شوهر اون عصبی بود میگه اولش خیلی آروم حرف میزد ولی من میدونس ...

شوهر منم خیلی عصبیه فکر میکردم میتونم عصبیش کنم اما زرنگ تر از این حرفاست ، دوتا وکیل گرفتم بقران وکیلم گفت تو این چند سالی که وکالت میکنم عوضی تر از شوهر تو ندیده بودم 

تو دادگاه جوری میاد میره هرکی میبینه میگه حق با اونه 

تاپیک های قبلت خوندم  از پارسال درگیر پروسه جدایی هستی ؟

دوساله درگیر جداییم 

نه تونستم اعتیادشو ثابت کنم نه خیانتشو ، خیلی محافظه کار و زرنگه ،وقتی با هم زندگی میکردیم دوتا خونه خرید هیچکدوم به نام خودش نزد ،نگو خودش هم می‌دونه این زندگی به کجا میرسه 

فدای سرت  میدونم سخته و اذیت میشی  ولی خدات شکر کن که ازش بچه نداری و دیگه قرار نیست باه ...

اره واقعا تنها شانس زندگیم همین بود که بچه ندارم 

ممنون عزیزدلم بابت دعای قشنگت ❤️

نظر مشاور برای دادگاه مهمه .حتما بگو که نمیخوام و نمیتونم باهاش زندگی کنم .اگر اموالشو به نام غیر زده و میدونی مهریه رو پیچونده کلا پس بگو اصلا نمیخوام زندگی کنم مهریه رو میبخشم و نمیخوام دیگه ببینمش .مشاور اصلا اصراری نمیکنه اگر ببینه تصمیمت رو گرفتی و بچه هم نداری

نظر مشاور برای دادگاه مهمه .حتما بگو که نمیخوام و نمیتونم باهاش زندگی کنم .اگر اموالشو به نام غیر زد ...

مهریه گذاشتم اجرا ،به نظرت به ضررم نمیشه تو مشاوره ؟

می‌دونم می‌تونه پرداخت کنه ولی هییییییییچی به نامش نیست و تو دادگاه مهریه حسابی مظلوم کرد

میترسم شوهرم با زبون بازی نظر مشاورها رو جلب کنه و اونا نامه ی عدم سازش رو ندن ، وگرنه علت هام اینقد زیاده که بیرون دادگاه پیش هررر مشاور رفتم همشون میگفتن جداشو