2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم دلم خنک شه خیانتچ

137 بازدید | 6 پست

بیرون ک میرم همه فک میکنن مجردا بارها خاستگار پیدا شده برام امکان نداره برم و از ی پسر مرد پیشنهاد دوستی نداشته باشم فیسم و تیم دخترونس قیافمم نمیگم خوشگلم معمولی ام اما ارایش ک میکنم اوووووف میشم عروسک شوهرم بهم خیانت کرد یبار سالها پیش

اللن زندگیمو جهنم کرده ن پشتوانه ای دارم ک برم موندنمم عین جهنمه میگم کاش میتونسم با کسی باشم بتونه کمبودامو جبران کنه از نظر روحی حداقل اوکی باشم بتونم ب بچه برسم منتها منه خاکبرسر نمیتونم  حتا ب کسی فکر کنم💔

😅 جان؟

عزیزم شما میخوای با آدم درست و آدم‌حسابی در ارتباط باشی

تو خیابون نمیتونی آشنا بشی

اونم  خیلی کم‌پیش‌میاد به تورت بخوره

شما اصلا جدا شدی؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیت رو ب فنا نده یا طلاق بگیر یا مجبوری زندگی کن

نذار بچه‌هات بابت ایی موضوع بعدها زجر بکشن لطفا

نمیگم درکت میکنم چون تو شرایطت نیستم فقط میفهممت اینکه بعدها بچه‌هات چی ب سرشون میاد و از تو ب چ چیزی یاد میکنن نذار اون روز برسه ک خودتو لعنت کنی لطفا

فدای سرت اگه برگا میریزه، گلم فصله دست ما نی که، هر چی که داریم آرزوی بقیس گَرچه که واسه ما سهم کوچیکه،وقتی چشمام خاکستری دید،، فهمیدم مرام أ وابستگی نیس،  فهمیدم عزیزامو دوس دارم، فهمیدم بجز این خاک بستری نی، بر باد رفته هر روزِ هفته، این روزا این حسم از توم رفته، چنتایی دلو گرم کردم اما، این زمستون هر روز برفه اَــه... 

خیانت با خیانت جبران نکن 

هرکسی کار زشتی انجام داد تو خودت تو سطحش پایین نیار چون از شخصیت واقعیت فاصله میگیری 

به هیچ کس بیشتر از خودش وزن نده حتی همسرت که انقدر اذیت بشی که بخوای انتقام بگیری 

انشالله حق اومدنی و باطل رفتنیه 

اگر بچه داری دختروونه نگرد هم خودت وسوسه میشی هم دیگران هم نهایتا دخترت اسیب میبینه 

و اگر اتفاقی پیش بیاد عذاب وجدان و فاصله گرفتن از شخصیت واقعیت بیشتر حالت بد می کنه 

روی خودت و خواسته هات کار کن مهارت یاد بگیر و برای خودت و خودت قوی کن یوگا برو و ذهنت قوی کن 

توی تو کمبودی نبوده که بهت خیانت شده بلکه اون ادم لایق نبوده 

اما از این ادم نالایق یه ادم لایق بساز سخته اما از پسش بر میای