2777
2789
عنوان

کتاب کیلویی چقدرع؟؟؟

629 بازدید | 16 پست

۱۲ سال همیشه تنها شاگرد اول مدرسه بودم رشتم انسانیه زود ازدواج کردم به خاطر شرایطم نتونستم کنکور خوب بدم هر چند وقت یکبار عذاب وجدان میگیرم درسامو شروع میکنم باز آنقدر شرایطم سخته با بچه یکساله وفشار رومه عصبی میشم همچیو حمع میکنم دیگه عصبی شدم آنقدر به گذشته فکر میکنم دوستامو میبینم که معلم شدن حسرت میخورم وله خودم وشوه م وزندگیم فشار آوردم داغون شدم همه کتابامو جمع کردم تو دوتا کیسه کتابی که هرکدومو شاید نزدیک ۲۰۰هزار تومن خریدم فردا میخوام همه رو بفروشم بره یکم آرامش پیدا کنم برم که من هیچی نشدم به درک که دانشگاه نرفتم به درککککک😭😭😭😭😭😭😭😓😓😓😓

كتابارو بفروشي بره چيزي تغيير نميكنه

حداقل سعي كن شروع كني درستو ادامه بدي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كتابارو بفروشي بره چيزي تغيير نميكنه حداقل سعي كن شروع كني درستو ادامه بدي

بیشتر از نصف کتابت رو خوندم ولی دیگه مغزم کشش نداره دخترم خیلی شیطونه من دارم داغون میشم دیگه دارم میمیرم😥😥😥

فامیلمون زنش دندون پزشکی دانشگاه تهران میخوند نخبه بود ازدواج که کرد نشست سر زندگیش (البته دختره خودش تصمیم گرفت وگرنه شوهرش اصلا مخالف نبود حتی حمایت هم میکرد) بعد تو حسرت معلم شدن میخوری 😐

بزار بچت بزرگ بشه دوباره ادامه بده برای هیچ کاری دیر نیست ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است منم خیلی حسرت میخورم ولی اگه بتونم بعد از اینکه دخترام بزرگ تر بشن حتما برای آیندم یه راهی رو پیش میگیرم نا امید نباش

والا الان فوق ها هم بیکارن 

ب نظرم شما الان ی هنر یادبگیر طبق سلیقه و جامعه شهری و جایگاه اجتماعیت 

مثلا ی هنر ارایشگری یاد بگیر خبره شو کسب درآمد کن 

یا شیرینی پزی فوت و فنهاش بعدم تو خونه کار کن و 

۱۹

روانی شروع کن به خوندن دانشگاه فرهنگیان تا 24 سال پذیرش داره 

من 94 کنکور دادم ولی اون موقع ظرفیت خیلی کم بود تا 20 سال هم بیشتر فک کنم نمیشد دیوه قسمت شد رفتم دانشگاه آزاد حسابداری خوندم ولی همیشه رتبه یک بودم تا این که امسال استخدامی شرکت کردم معلم حسابداری شدم. امید داشته باش

عزیزم به خودت فشار نیار و سعی نکن مثل دوستات بشی خیلی ها هستن درس خوندن دانشگاه رفتن ولی الان هیچی نشدن خودم دولتی درس خوندم بهترین دانشگاه دولتی لیسانس گرفتم الان اصلا بدردم نخورد برو یه هنری یاد بگیر برای دل خودت آرایشگری ای خیاطی ای نوازندگی تی چیزی من دوست دارم برم نوازندگی یاد بگیرم همه قرار نیست با درس خوندن موفق بشن که خیلی از اونایی ک موفقن تو زندگی و کار دیپلمم ندارن یکیش برادر خودم یکیش همسرم 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨