2777
2789
عنوان

صحبت کوتاهی با خانمای مجرد دارم

549 بازدید | 35 پست

اول با اون کله داغ هایی که میان میگن ما مهریه هیچی نمیخوایم و یه شاخه گل رز

دختر خوب مگه میدونی فردا چی‌میشه؟پس هیچ وقت همچین حماقتی به خرج نده

دوم اون خانمی که میگی مهریه ۵۰۰تا یا سال تولد اگه طرفت پولداره که هیچی ولی اگه پولدار نیس بشین تا بهت بده

شمام داری اشتباه میکنی.

من پیشنهادم اینه مهریه اتونو فقط شرط‌تنصیف دارایی قرار بدید هرچی درومد ۵۰ ۵۰ این بهترین حالته.

اگرم خیلی داغید میگید هیچی نمیخوام لاقل همه حق هارو بگیرید

عمو اصغر 😐😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرط توصیف دارایی ینی چی

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

وای یه خانومی مهریه ش 2000 تا رز قرمز بود 

همه رو بعد طلاق گرفت 

با خودم میگفتم خب این 2000 تا برای تو خونه و زندگی میشه؟ 😩😑

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

عزیزم کلا نمیگیرن که بخوایم از مهریه حرف بزنیم . این چیزا برای دوستانیه که بچشم میان و شیفته دارن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

وا

من شوهرم هیچی نداشت وای ۱۴۰۰ تا مهریه پارسال

خب چ دخلی داره مگه مهریه میکنیم ب هدف گرفتن؟ب هدف پشتوانه هست.پولدار بشه قانون میگیره نشه هم بازم پشم ک نیست

یه اهرم فشار برا گرفتن حقوق و حضانت بچه هست ک حداقل