2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی به دلت می افته قبوله 

مثلا یکی دعای توسل 

یا یه وقت هست ختم قرآن

یا صدقه

اما الان که پیامتون دیدم من ذکر ۱۰۰۰ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی به دلم براتون افتاد

انشالله حاجت روا باشید

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
برای منم‌میگی چی به دلت افتاد‌بخونم عشقم برگرده😭

درباره بازگشت معشوق حستون رو کاملا درک میکنم چون مدت زیادی نیست که با مخاطب خاص کات کردم

یه وقتایی واقعا دلم میخواد برگرده 

یه وقتایی میگم اصلا چرا ارتباط مون به این نقطه رسید

یه وقتایی نت رو میگردم آیات قرآنی پیدا میکنم براش

ولی

ته قلبم میگم حتما صلاح خدا جدایی ما بود بعد میگم خدایا قراره تا کی جدا بشم پس کی ازدواج کنم!

اینا رو گفتم که بگم کاملا حست رو درک میکنم ولی از خدا بخواه اگر صلاحت هست برگرده اگر صلاحت نیست به خودت آرامش و صبوری بده تا آدمی که قسمتت هست و باهاش خوشبختی بیاد توو زندگیت انشالله

سوره ضحی بخونید ۷ مرتبه یا یازده مرتبه صبح ها غروب ها بخونید

سوره ضحی به دلم افتاد 

انشالله حاجت روا شوید

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
عزیز دلم مرسی ایشالا خدا از دهنت بشنوه و مشکلم حل بشه♥️

انشالله

۱۰۰۰مرتبه فقط یک بار؟

۱۰۰۰ مرتبه در یک مجلس بدون اینکه با کسی صحبت کنید با حضور قلب با وضو

انشالله که حاجت روا میشید

یکبار هم کافی هست انشالله زودحاجت میگیرید

میتونید دو سه بار در دو سه روز یا حتی تا ۵ روز ادامه بدید

راستی روز و ساعت منتسب به امام جواد چهارشنبه بعد نماز ظهر عصر هست

میتونید یک روز هم در این زمان قرارداشته باشه