2777
2789
عنوان

حاضر جوابی/در کمال ادب

94 بازدید | 2 پست

اقا بیاید بهم یاد بدیم حاضر جوابی ولی نه با چاشنی بی ادبی

خیلی وقت ها آدم تو اون لحظه که کسی حرفی میزنه مغزش قفل میکنه و نمیدونه چی جواب بده 

ولی اگه از قبل شنیده باشیم خوبه و میتونیم به کار ببریم

حالا شما بگید مثلا اطرافیان کجا و چی بهتون گفتن و شما جواب خوبی دادید

مثلا من خودم یه خواهرشوهر دارم اکثر کارای خونش رو شوهرش و بچه هاش میکنن و خودش خیلی راحته یعنی حتی لباسشویی رو بلد نیست روشن کنه 

پدر شوهرم که فوت کرد ۵تا خواهرشوهرام تا چهل شب میومدن پیشش چون  واقعا هم میتونستن شوهراشون بازنشسته بودن و کل کار خونه و مدرسه بچه ها رو انجام میدادن

خواهرشوهر بزرگه حالت تیکه بهم گفت این هفته رو تو بیا پیش مادر وایستا

منم گفتم اگر من مثل شما بیکار بودم هر روز هفته رو میومدم پیش مادر

یعنی گر گرفت و گوشت تن خودش رو میخواست بخوره

واقعا هم من مشغلم زیاده دوتا بچه مدرسه ای که سرویسشون هم هستم و کارای خونه و متفرقه دیگه کارای همسرم 

خوب جواب دادی که

حتی یه نمه بی ادبی هم توش بوده 😅

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.