2777
2789
عنوان

هم تولد بچمه ،هم روز مادر هم بی پولی ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 40 پست
شما برنامت چیه؟ 

فعلا هیچی...من شهرستانم دور از هردو خانواده

بابام اینا که کادوش رو پست کردن براش دیروز

ولی احتمال زیاد مادرشوهر و ایل و تبارش  بیان به بهونه تولد یه یک هفته ای خراب بشن سرم😭

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏

ما که اولین تولد پسرم تو شهر غریب بودیم یه کیک گیتار بزرگ شفارش داده بودم پسرمونو بردیم آتلیه ۱۵تا عکس گرفتیم باهم موقع برگشت هم خواهرمو پسرشم برداشتیم اومدیم خونمون فقط ماهی سرخ کردم وسالاد برای هرنفرمون یدونه قزل الا....بعدم میوه کیک ....شبم موندن که هیچی دیگه نخوردن چون ساعت ۵ناهار خورده بودیم آتلیه خیلی طول کشیده بود ...کیک ومیوه هم دیر خوردیم جا نداشتن برای شام...صبحم صبحونشونو دادم رفتن....نزدیکه یه تومن پارسال برای چهار نفر عذا ومیوه خرج برداشت....کیک هم که ۴۰۰اینا شده بود البته پارسال خوب بود امسال یه کیک کوچولو ۳۰۰شد با دوتا عکس آتلیه هفتصد اینا شد....۲۵۰۰هم پارسال عکسا وآلبوم قاب عکس اینا شد....الان یکی مهمونی بده باید سه چهارتومن خرج کنه البته برای بیست نفر خیلی میشه

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا هیچی...من شهرستانم دور از هردو خانواده بابام اینا که کادوش رو پست کردن براش دیروز ولی احتمال ...

اهان ،دوری خوبه ،میتونی محل و ترک کنی ،بگی به مناسبت تولد میریم‌مسافرت ،😂اب ها از اسیاب افتاد برگردی به صحنه 

این خوب چیزیه 😂ولی فکر نکنم کسی گردن بگیره 

چرا نگیره برو به مادرشوهرت بگو بلاخره پسر خودشونه میدونن وصعش چطوره باید کمک حال باشن دیگه برو بگو امسال دستمون تنگه اگه میشه کیک بیاریم اینجا باشیم ...حالا اگه اونم مثل مادر من تنبل نباشه ودلسوز باشه حداقل بخاطر پسرش استقبال میکنه

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
ما که اولین تولد پسرم تو شهر غریب بودیم یه کیک گیتار بزرگ شفارش داده بودم پسرمونو بردیم آتلیه ۱۵تا ع ...

اد اینماه اینجور شد ،والی ماه های دیگه راحت تر میگرفتم ،بلاخره اونام پول خرج میکنن کادو میدن منم دوست دارم به بهترین شکل با پذیرایی خوب تشکر کنم ولی لامصب حساب کردم فقط سالاد الویه الکی که دیگه بیخودترین غذاس ۸۰۰ تومن میشه و باقی چیزا 

اهان ،دوری خوبه ،میتونی محل و ترک کنی ،بگی به مناسبت تولد میریم‌مسافرت ،😂اب ها از اسیاب افتاد برگرد ...

شرایط مسافرت اصلا نداریم خودشونن میدونن☹

پارسال زرنگی کردم قبل تولد رفتم شهرستان🤣..یه تولد این مامانبزرگ براش گرفت یکی هم اون یکی 🤣🤣🤣

اما امسال جور نشد ک بریم

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏
اد اینماه اینجور شد ،والی ماه های دیگه راحت تر میگرفتم ،بلاخره اونام پول خرج میکنن کادو میدن منم دوس ...

خب تو همه زندگیا پیش میاد دیگه عیدم داره نزدیک میشه همه تو تنگنا قرار میگیرن واقعا خیلی گرونیه الان بخوای همه چی رو حتی شده به ساده ترین راه پیش ببری حداقل دوتومن لازمه

بلاخره هیچکی خوشش نمیاد خرج بزارن رو دستش 

بابا چی میشه آخه یه شام میده به بچه هاش اون هرچی بزاره حرفی درنمیاد ....مگه روز مادر اونجا جمع نمیشن پس اون باید شام بده شمام بعد شام کیک رو بدین ....ماکه رودروایسی نداریم حتی خانواده ی شوهرم....خیلی آدمای قانع و بی توقعی هستن

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

فقط ۶۸ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙