2777
2789

۶ هفته و ۲ روز با بتای ۲۵۰۰۰ جنینم در حد سلول بود و ضربات نداشت ، دکترم گفت احتمال ۹۰ درصد پوچه و باید سقط کنی

فردا ۶ هفته و ۶ روزمه البته طبق پریود ۷ هفته و ۳ روز ، عصر میرم سونو اگه باز دیده نشد باید قرص بخورم برای سقط

دعا کنین هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد سپردم دست خدا 🙏

به نظر شما امیدی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۶ ههفته با سونو واژینال دیده میشه و صدای قلب داره معمولی فکر نکنم ببینه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
تو ۶ ههفته با سونو واژینال دیده میشه و صدای قلب داره معمولی فکر نکنم ببینه 

با سونوی واژینال مطب سونو کرد ولی نتونست ضربانشو ببینه و گفت خودشم درست تشکیل نشده ولی یه چیز کوچیکی دید گفت در حد سلوله 

البته تصاویرشم‌ خیلی واضح نبود

با سونوی واژینال مطب سونو کرد ولی نتونست ضربانشو ببینه و گفت خودشم درست تشکیل نشده ولی یه چیز کوچیکی ...

به امید خدا مشکل نباشه 🌹

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤