2777
2789
عنوان

حاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست
چچند روز قبل از موعد بی بی چک مثبت میشه؟

باید بذاری از موعدت بگذره عموماولی اگه ۲۰ روز از رابطه گذشته باشه نشون میده

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
باید بذاری از موعدت بگذره عموماولی اگه ۲۰ روز از رابطه گذشته باشه نشون میده

بییست روز ؟ زیاده که میشه همون شروع پریودی، من سه روز مونده به پریودم به نظرتون نشون نمیده؟

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بییست روز ؟ زیاده که میشه همون شروع پریودی، من سه روز مونده به پریودم به نظرتون نشون نمیده؟

چند روز از رابطه میگذره؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
چند روز از رابطه میگذره؟

سووالتو جواب دادم عزیزم فکر کنم بهت برخورد 🥲🥲

میشه جواب بدی؟

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
سووالتو جواب دادم عزیزم فکر کنم بهت برخورد 🥲🥲 میشه جواب بدی؟

نه عزیزم

بی بی چک بزن تا آروم شی

ولی به طور کلی تا ازپریودت نگذشته نزن چون ممکنه نشون نده و بخوره توی ذوقت

نه عزیزم بی بی چک بزن تا آروم شی ولی به طور کلی تا ازپریودت نگذشته نزن چون ممکنه نشون نده و بخوره ...

عززیزم نشون داد، قصد بارداری نداشتم، یعنی داشتم ها اما، بعد اقدام پشیمون شدم، اما به دلم افتاده بود و شد

عززیزم نشون داد، قصد بارداری نداشتم، یعنی داشتم ها اما، بعد اقدام پشیمون شدم، اما به دلم افتاده بود ...

مثبت شد؟

مثبت شد؟

بله حاله انداخت، کمرنگه ولی کاملا قابل دیده، حاله صورتی

مبارکه عزیزم😘😘 به سلامتی

مممنونم عزیزم دعا کن برام، بیشتر ازینکه خوشحال شم شوکه شدم

مممنونم عزیزم دعا کن برام، بیشتر ازینکه خوشحال شم شوکه شدم

عزیزم منم مثل خودت بودم اون ماهی با اینکه اقدام بودم دلم میخواست ک نشه یه هفته هم عقب انداختم ولی پریود شدم

تو چرا پشیمون شده بودی؟

عزیزم منم مثل خودت بودم اون ماهی با اینکه اقدام بودم دلم میخواست ک نشه یه هفته هم عقب انداختم ولی پر ...

وضعیت مالی خوبی ندارم در حال حاضر همسرم بیکاره، ذهنم درگیره، میترسم شرمنده اون بچه بشم، میترسم از روزی که من و مقصر بدونه برا بودنش تو این دنیا، اما دلم رو آروم میکنم که خدا خواسته و حتما صلاحی در کاره، دعا کن برام شرمنده این بچه نشم

وضعیت مالی خوبی ندارم در حال حاضر همسرم بیکاره، ذهنم درگیره، میترسم شرمنده اون بچه بشم، میترسم از رو ...

منم به خاطر مسائل مالی میترسیدم

خدا بزرگه شاید با تولد اون بچه پدرش بره سرکاروکلی روزیتون زیاد شع

خدا میگه که بچه هاتون رو به خاطر فقر نکشید زیرا ما آنها راروزی میدهیم

بسپار به خدا نگران نباش ک نگرانی و استرس برات خوب نیست.

منم به خاطر مسائل مالی میترسیدم خدا بزرگه شاید با تولد اون بچه پدرش بره سرکاروکلی روزیتون زیاد شع ...

مررسی عزیزم هرچی خدا میخواد دعا کنید برام هر وقت خاطرتون اگر بود 🙂