2777
2789

ای کسانی که گزارش میزنید شما هیچ فرقی با کافران و یزیدیان ندارید

باشد که ایمان بیاورید🤣🤣🤣🤣🤣

حالا مگه من میخوام ول کنم این جور ادبیات رو🤣 بچه ها تاپیک قبلی رو بستم که نترکه  

بیاید اینجا یکم از خاطره های شرم آور و خنده دارتون تعریف کنید بخندیم🥲

من یه خاطره ناب از مادرشوهرم مبگم بخندید

میگفت همسرم راهش دور بود واسه کار و با پدرش میرفت یه شهر دیگه و فقط پنج شنبه جمعه ها می اومد

منم چون تنها بودم خواهرشوهرم اکثرا می اومد پیشم میخوابید 

میگه یه بار خواب شوهرم رو میدیدم که کنارم خوابیده و منم چقدرررر دلتنگشم  میگه بغلش میکردمو هی قربون صدقه اش می رفتم و میبوسیدمش 

نگو خواهر شوهر بود 🥲🤣

میگه خلاصه تا خود صبح تو حلق هم بودیم سر ماچ و بوسه 

فرداش میگه خواهرشوهرم گفت زنداداش دیشب چت بود؟ منو انقدر میبوسیدی و نازم میکردی و قربون صدقه ام میرفتی خجالت میکشیدم  اما دیدم خیلی دوست داری منم همراهیت کردم و هی بوسیدمت🤣🤣🤣🤣🤣

منم لهش گفتم باز خدا بهت رحم کرد مامان که به جاهای منشوری نرسیدید و زود هوشیار شدی خخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

یه خاطره منشوری از خودمم بگم خخخ

دبیرستان بودم که نامزد کردم وزنمم هفتاد و خورده ای بود

گاهی شوهرم خونه رو خالی میکرد و می اومد دنبالم از مدرسه می اورد خونشون🤣🤣🤣🤣 

منم یه ناز خرکییییی می اومدم 

مثلا میگفتم اگه میخوای باهم باشیم باید از راهپله بغلم کنی تا خونتون ببری🤣🤣🤣

اونم عرق ریزون و نفسش تو سینه حبس شده بغلم میکرد و منو از راهپله میبرد تا خونه🤣🤣🤣🤣

یعنی اگه یخچال حمل میکرد انقدر خسته نمیشد که با بردن من خسته میشد خخخ

بدان و آگاه باش که تنها تاپیک پستان خنده بر لبمان می آورد😂🤣 اما خاطره تو هم جالب بود🤣🤣🤣

یک مشت منحرف بی دین و ایمان دور هم جمع شده ایم با اینکه همه مان دارای دو عدد پستان چه کوچک و یا چه بزرگ هستیم 🤣

یه خاطره منشوری از خودمم بگم خخخ دبیرستان بودم که نامزد کردم وزنمم هفتاد و خورده ای بود گاهی شوهرم ...

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

تعریف کنید دیگه منتظرم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه