2777
2789
عنوان

دعوا با madr shohar🙄

311 بازدید | 36 پست

بچه ها خانواده شوهرم روستا زندگی میکنن..دیروز شوهرم ی گوسفند خریده بود برای خودمون از روستاشون ...گفت میرم بیارم تا شب برمیگردم...منم تنها بودم بچمم از شیر میگیرم افسرده شدم...گفتم منم میام ک قلم میشد پاااااام...

رفتم از وقتی رسیدم دیدم مادرشوهرم اخم تخم ...ن نهاری هیچییییییی...ی کوچولو سوپ داشت اورد این چیزا برا من مهم نیست هرچی باشه برکت خداس...مهم برای من اخم تخمش بود..حالا جور نشد گوسفندو دیروز زور بکشن مجبور شدیم شب بمونیم...رفتم سرویس بهداشتی افتادم زمین کمرم دیسک داشت از قبل درد میکرد..وقتی افتادم دیگ قشنگ ناقص شدم🙄خلاصه شب تا صبح نخوابیدم صبح ب شوهرم گفتم بریم شهر خودمون امپولی چیزی بزنم و فلان...مادرش شروع کرد اره ماهم مریضیم مثل تو نمیخوابیم زمین ک ...چ دکتر بازی هرروز هرروز من ۳ ساله ازمایش ندادم توهرروز دکتری...

هرروز برا دختراش گوشفند میکشن ولی از وقتی رفتیم هی گفت میاین اینجارو ب گوه میکشین خونه ندارید مگه?

خلاصه کلی حرف بارم کرد انقدر ناراحتم😔😔

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچی نگفتم چون از ی طرف شوهرم شروع میکرد ب گفتن اینکه چرا جواب مادرمو میدی ..مادرمن فرشتس ...مادر من ال بل

ولی راست میگه ها ، گوسفند کشتن خونه رو به افتضاح میکشونه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من هیچی نگفتم چون از ی طرف شوهرم شروع میکرد ب گفتن اینکه چرا جواب مادرمو میدی ..مادرمن فرشتس ...مادر ...

بگو یکی ننت فرشته س یکی خودت

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
شما چرا نمیارین خونه خودتون. حوصله اخم و تخم دارین. برای هر کی هر کار میکنه، بکنه. شما با آرامش ب ...

بله خب منم ب همسرم میگم بیار خونه ..میگه ن خونه پدرم میکشم میارم

تنها سیاستی که داشته باشین اینه جلو مادرشوترتون نه بگین دکتر میرم نه بازار نه چیزی خریدن من مثلا خونه مادرشوهرمم شوهرم میگه بریم بازار میگم نمیام خرج اضافی چرا کنیم بعدا میریم شوهرمم یاد گرفته چیزی میخره واسه خونه نمیزاره اونا بفهمن

یه صلوات واسه دلم

ولی راست میگه ها ، گوسفند کشتن خونه رو به افتضاح میکشونه

بله قبول دارم همیشه میگم بیار بریز تو حیاط خودمون میگه بابا چیکار داری راجت میکشن میاریم