2777
2789
عنوان

کنکور زبان

379 بازدید | 10 پست

دوستانی که اطلاع دارن 

کنکور زبان تخصصی ، سطحش خیلی بالاس ؟؟؟

من زبانم در حد متوسطه 

ولی استعدادِ خوبی توی زبان دارم

نمیدونم کنکورشو بدم یا نه ، آخه عمومی ها هم حذف شده ، میمونه فقط زبان تخصصی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سطحم متوسطه ولی آزمون دادم البته من سال ۹۸ آزمون دادم اون زمان عمومی هام بودن الان از شما می شنوم که عمومی نیستش. بخش تخصصیش میشه گفت آره نسبتا سخت بود. گزینه هاش تقریبا شبیه بودن و آدم یکم قاطی می کرد. اینم بگم که من اصلا واسه زبان تخصصی چیزی نخونده بودم صرفا آزمون دادم هم رشته اصلیمو ریاضی هم زبان انگلیسی رو. زبان عمومی رو فکر کنم ۷۵ درصد زده بودم زبان تخصصی رو نزدیک ۳۵ درصد اینا

اینطوری که همه چیز اشباع شده  پس چه کار کنیم ؟!

من رشتم ادبیات انگلیسی با رتبه خوب دانشگاه دولتی قبول شدم ولی الان متاسفانه به جز زبانکده جایی دیگ نمیتونی کارکنی که همونم دانش اموز کمه کم میدن😶

من رشتم ادبیات انگلیسی با رتبه خوب دانشگاه دولتی قبول شدم ولی الان متاسفانه به جز زبانکده جایی دیگ ن ...

دنبال کار نیستم ، دنبال اینم  یه رتبه ی خوب بیارم توی زبان و دانشگاه تهران برم 

زبان تخصصی خیلی سطحش بالاس ؟

دنبال کار نیستم ، دنبال اینم  یه رتبه ی خوب بیارم توی زبان و دانشگاه تهران برم  زبان تخصص ...

نه ولی باید زبانت مخصوصا گرامر و وکب خوب باشی. کتاب جمع بندی شهاب اناری نظام قدیم رو بگیر بخون