2777
2789

بیمه حقوق میده به منومادرم.برای هردومونو میریزن حساب مادرم.

من میخوام برم درخواست بدم حقوق من رو جدابریزن برام توشماره حساب خودم ،اگه کل حقوق ماهی ۳میلیون حقوق باشه چقدرش برای من میشه ؟؟

حقوق چیه وچجوریه که برادوتاتونه عزیزم  

حقوق بیمه س  همونکه برا بازماندگان متوفی میریزن   همسرشودخترای مجردش..... البته  ب جواب سوالم رسیدم ازجای دیگه .   اینجا ینفرم جواب نداد☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز پدر مرحومتون بازنشسته بیمه تامین اجتماعی بودن؟ اگر اره حقوقش حدودا از 7 میلیون هست به بالا که چون شما مطلقه هستین حقوق پدر مرحومتون رو نصف مال شما نصف مال مادرتون میریزن اگر خواهر یا برادر زیر 18 سال نداشته باشین که حدودا  3 ونیم میشه سهم شما بازم ممکنه بیشتر هم باشه که بستگی داره به اینکه پدر مرحومتون خودش بیمه پرداخت میکرده تا بازنشستگی یا جایی کار میکرده اونجا پرداخت میکرد. اگر قبل از بازنشستگی فوت کردن بستگی به این داره تا موقع فوت چند سال بیمه پرداخت کرده

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
عزیز پدر مرحومتون بازنشسته بیمه تامین اجتماعی بودن؟ اگر اره حقوقش حدودا از 7 میلیون هست به بالا که چ ...

خیلی ممنونم ازجوابگوییتون . تویه گروه حقوقی پرسیدم گفتن سهمت یه درصدِ کمیه فککنم ۲۵درصدگف که حساب کردم شد۱و۵.   نه فقط منم که سهم دارم ازحقوق.