2777
2789
عنوان

نحوه خوابیدن در بارداری

4375 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من دکترم گفت از هفته بیستم به بعد به پلو فقط بخواب الان سوالم اینه وقتی می خوای از یه پهلو به پهلوی دیگه بچرخی باید بشینی بعد به پهلوی دیگه بشی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بشینی بعد ...باورمیکتی من بعد چندسال هنوز میرم توفازش اخه دوتا بارداری پشت سر هم داشتم عادتم شد ...

خطرناکه؟؟ 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

باید بشینی بعد ...باورمیکتی من بعد چندسال هنوز میرم توفازش اخه دوتا بارداری پشت سر هم داشتم عادتم شد ...

وااای خیلی سخته که کلا خواب از سر ادم می پره من یه چند ثانیه به کمر میشم بعد می چرخم

من ماه آخرمه

از بس به پهلو خوابیدم ، بدم کوفته شده   

هر چند ساعت به کمر می خوابم

واقعا کشش به پهلو خوابیدن رو ندارم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نه عزیز نمیخواد برای ایم پهلو به پهلو شدن بشینی 

چون کلا چند ثانیه بیشتر نمیشه که شما طاق بازی 

اگه بیشتر از ۳ دقیقه طاقت باز باشین خوب نیس 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻