2789
عنوان

شام چی میدرستید🥴؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 125 پست
مخصوصا اون تا کاربرکه ساده بیه 😂😂😂😂

چی گته مگ مه یاد ننه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چی گته مگ مه یاد ننه

پرسید عکس خودته توگفتی خودت چی فکرمیکنی😂😂😂بعدگفت خیلی خوشگلی😂تو گفتی چطو وازین حرفا آخرش داشت میگفت خودت رودوس داشته باش 😂😂😂😂تو گفتی خیلی ساده ای دلم نیومدبیشترسرکارت بذارم پروف خودم نیستم😂😂😂😂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پرسید عکس خودته توگفتی خودت چی فکرمیکنی😂😂😂بعدگفت خیلی خوشگلی😂تو گفتی چطو وازین حرفا آخرش داشت می ...

اها اها یاد بیمو

منطورم این بیه ک چند سالته ؟ اسمت جیه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

شوهرم امشب شام خونه مامانشه من با دوتا وروجک خونه نشستم به خواهرم ریاضی یاد بدم☹️😂 حوصله شامم ندارم نهایت املت

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫